10 Ξεχωριστά δώρα για τα βαφτιστήρια μας

Σίγουρα, το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρουμε να το κάνουμε ξεχωριστό, να βρούμε την ομορφιά στα απλά και να εκτιμήσουμε όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα.

Βέβαια, σήμερα δεν είμαι εδώ για να επαναλάβω όλα όσα ακούμε από παντού αλλά για να σας προτείνω 10 διαφορετικά δώρα για τα βαφτιστήρια μας. Δώρα που θα τους δώσουν μεγάλη χαρά και θα ξεφύγουν από τα συνηθισμένα – γιατί είπαμε! Το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό!

Μιας δε και πολλές από εσάς μου ζητήσατε στο Instagram να σας προτείνω το e-shop που θα εμπιστευτώ και για τα δικά μου βαφτιστηράκια ώστε να μην μπερδεύεστε με τις άπειρες επιλογές, θα σας προτείνω το πολύ αγαπημένο μου MySunshine.gr (το post δεν είναι sponsored!) αφενός γιατί ξέρω ότι θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές από τα πιο αξιόλογα brands και αφετέρου γιατί όλες οι επιλογές χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αισθητική.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Χειροποίητες λαμπάδες LifeLikes:

Παπουτσάκια BOBUX που είναι πολυβραβευμένα και καταπληκτικά!

Ονειρεμένα παιχνίδια Jabadabado (ονειρεμένα όμως! Να δείτε και τα αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο!)

 

Πατίνια Kiddimoto (Ο Γιώργος είδε τις φωσφορίζουσες ρόδες και δεν έχει σταματήσει να με παρακαλάει να το πάρουμε εδώ και 20′! )

Το καταπληκτικό τρίκυκλο που μετατρέπεται σε πατίνι ισορροπίας Trybike. Έχω βάλει το ροζ στη Wishlist για τη Μαρίζα μαζί με το ψάθινο καλαθάκι! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ, το ομολογώ!

 

Εγγυημένα μπλοκ μαυροπίνακα Jaq Jaq Bird & κιμωλίες μηδενικής σκόνης. Τα προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί και τα δύο παιδιά μου τα λατρεύουν!

Παραμυθένιες παιδικές σκηνές: Για παιχνίδι όσο #menoumespiti και όχι μόνο!

Γυαλάκια Ηλίου KiETLA

…ή καπέλο με UV προστασία για να τα χαρούν το καλοκαίρι

 

Και τέλος τα υπέροχα επιτραπέζια της Orchard Toys που εμείς παίζουμε καθημερινά! Τα παιδιά τα αναζητούν συνέχεια και τα παίζει όλη η οικογένεια πολύ ευχαριστα!

Τι λέτε;

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment