Σχολικός εκφοβισμός: Τα βιβλία που πρέπει να διαβάσουμε με τα παιδιά

Το Υπουργείο παιδείας έχει ορίσει την 6η Μαρτίου ως την “Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού” και παρόλο που πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί τους γονείς διαχρονικά και χωρίς “διαλείμματα”,  η σημερινή μέρα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να το αγγίξουμε λίγο πιο αναλυτικά.

Ως γονιός πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει ισχυρότερο εργαλείο από ένα καλό βιβλίο τόσο για την ενημέρωσή μας όσο και για την ευαισθητοποίησή μας απέναντι στο διαφορετικό και το “καινούριο” οπότε δεν θα μπορούσα τη σημερινή μέρα να μην αναφερθώ στους τίτλους που ξεχωρίζω σχετικά.

 

 

 

Παρακάτω λοιπόν, αναλυτικά οι τίτλοι που βάλαμε στη βιβλιοθήκη μας με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού στο βιβλιοπωλείο των Max Stores:

 

Φυσικά, αυτά είναι μόνο μερικά από τα βιβλία που κυκλοφορούν σχετικά και μιας και πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα θα σας πρότεινα να ρίξετε μια ματιά κι εδώ που είναι συγκεντρωμένοι ακόμα περισσότεροι τίτλοι για κάθε ηλικία και προτίμηση. Είμαι βέβαιη ότι θα βρείτε αυτό που θα ταιριάξει και στη δική σας οικογένεια!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment