ΑΓΟΡΕΣ BACK TO SCHOOL: 5 πράγματα που μου έμαθε η πρώτη μου εμπειρία

Όσες με παρακολουθείτε στο Youtube θα με έχετε ακούσει πολλές φορές να λέω πόσο ανυπομονούσα για τα πρώτα ψώνια του Γιώργου για το δημοτικό – και πόσο είχα συγκινηθεί όταν η ομάδα των Max Stores (από τα οποία ψώνιζα κι εγώ ως μαθήτρια!) με προσκάλεσε να κάνουμε παρέα τις αγορές για την πρώτη δημοτικού!

Σε αυτό το video θα δείτε όλη μας τη βόλτα – όπως και όσα τελικά διαλέξαμε μαζί με τις τιμές- αλλά για το blog είπα να σταθώ σε όλα αυτά που μου έμειναν από την “πρωτόγνωρη” αυτή διαδικασία!

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

– (Τελικά) δεν χρειάζεται άγχος! Μπορεί να αγνοούσα την ύπαρξη ουκ ολίγων πραγμάτων από όσα μας ζητούσαν στη λίστα αλλά τα βρήκα όλα και χωρίς κόπο. Οι ταμπελίτσες σε κάθε είδος είναι ο μεγάλος βοηθός στην back to school αναζήτηση και στα Max Stores ήταν ευτυχώς ευανάγνωστες. Στα είδη που ο κόσμος τείνει να μπερδεύει περισσότερο δε, υπήρχαν ξεχωριστές επεξηγηματικές καρτελίτσες για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λάθους και ταλαιπωρίας. (Πάλι καλά – στα ντοσιέ με έλασμα το λάθος θα το είχα σιγουράκι)

– Όποιος ρωτάει πάει στην πόλη. Δεν θέλω να σας περιγράψω πόσο καιρό θα μου έπαιρνε να καταλάβω ποια στο καλό είναι η πλαστελίνη σόγιας (hint: ακόμα εκεί θα ήμουν) αλλά η υπάλληλος τη βρήκε σε 3 δευτερόλεπτα και με γλίτωσε από τον πονοκέφαλο.

– Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω τo back to school shopping χωρίς το Γιώργο, τώρα που έχω την εμπειρία όμως (και σε μέρα έντονης ζωηράδας οφείλω να ομολογήσω) θα προτιμούσα να είχα πάρει τα πολλά / βασικά / όσα ήθελαν ψάξιμο μόνη μου και να είχα κρατήσει την επιλογή της τσάντας και της κασετίνας για να την κάνουμε μια άλλη μέρα μαζί.

– Μπορεί το back to school να είναι μια περίοδος έντονης και “σίγουρης” κίνησης για τα καταστήματα σχολικών ειδών – αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τρέχουν ενδιαφέρουσες προσφορές που μπορεί να κάνουν μεγάλη και σημαντική διαφορά στο τελικό ποσό.

– Θεωρώ δεδομένο ότι και τις επόμενες χρονιές θα αναζητήσω private brands και θα προσπαθήσω να αποφύγω στο μέτρο του δυνατού τις ακριβότερες εταιρίες – η τελική διαφορά είναι μεγάλη και το οικονομικότερο δεν σημαίνει απαραίτητα λιγότερο ποιοτικό.

Κρατήστε όμως και αυτά τα ενδιαφέροντα:

  • Με την αγορά σχολικής τσάντας πλάτης ή τρόλεϊ από τα φυσικά καταστήματα των Max Stores μπορείτε να κερδίσετε επιστροφή έως και 25% της αξίας της τσάντας σε μορφή δωροεπιταγής την οποία μπορείτε στη συνέχεια να αξιοποιήσετε για την αγορά των υπόλοιπων σχολικών.
  • Τα Max Stores έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σχολικών τσαντών τόσο από άποψη σχεδίων όσο και από άποψη brands – και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Για να καταλάβετε, είναι οι μόνοι που έχουν ακόμα και σχολικές τσάντες Adidas!
  • Στα Max Stores βρίσκει κανείς ό,τι θα χρειαστεί για τη σχολική τσάντα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Επειδή δε σύντομα θα αρχίσει και η αναζήτηση των ξενόγλωσσων βιβλίων, να σας πω ότι τα Max Stores έχουν αμέτρητα βιβλία ετοιμοπαράδοτα – αλλά μπορούν να αναζητήσουν και να φέρουν τα βιβλία που σας ενδιαφέρουν για όλες τις γλώσσες και όλα τα επίπεδα πολύ γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.
  • Τέλος, μη διστάσετε να αναζητήσετε τα brands που έχουν την υπογραφή των Max Stores και είναι διαθέσιμα σε τιμές οικονομικότερες χωρίς όμως να έχουν κάτι να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα name brands. Για να σας διευκολύνω, αυτά είναι τα:

ΙΝΚ (σχολικές τσάντες & κασετίνες – εγώ αγόρασα ένα φανταστικό τσαντάκι φαγητού για το Γιώργο με λιγότερα από 7 ευρώ!)

Officenet (είδη γραφής & αναλώσιμα)

BOOM (μαρκαδόροι και ξυλομπογιές, είδη για χειροτεχνίες, ζωγραφική κ.α)

Just Art (ζωγαρφική – χόμπυ)

Clever (τετράδια)

 

Σε κάθε περίπτωση εγώ θα σας προέτρεπα να ρίξετε μια ματιά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Max Stores για να πάρετε μια γεύση από την τεράστια ποικιλία – αλλά να δείτε και ιδίοις όμασι ότι οι τιμές τους είναι καταπληκτικές και έχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Αν επίσης έχετε όρεξη (και δεν το έχετε κάνει ήδη!) μη διστάσετε να δείτε και το σχετικό video για να κάνετε μαζί μας βόλτα στο κατάστημα και να δείτε όλα τα ωραία που βρήκαμε εκεί!

 

Σας υπόσχομαι ότι αξίζει τον κόπο!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment