Αφιέρωμα στην εγκυμοσύνη

Καλως ήρθατε στο αφιέρωμα του MommyStyle.gr στην εγκυμοσύνη! Τις επόμενες μέρες -και μέχρι το τέλος του μήνα- θα αγγίξουμε βασικά θέματα που αφορούν τις μέλλουσες μανούλες και ελπίζω ότι σας βοηθήσουν και θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά. Μαζί μου σε αυτό το αφιέρωμα θα είναι ο γιατρός μου, ο μαιευτήρας – γυναικολόγος – ενδοσκοπικός χειρούργος Αριστείδης Μάντακας MD, DFFP, MRCOG, CCT (UK) τον οποίο ανυπομονώ να σας συστήσω και τον οποίο εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’ έξω, αφενός γιατί -προφανώς!- εμπιστεύομαι την εμπειρία και τις γνώσεις του (εδώ μπορείτε να δείτε το πλήρες και ιδιαίτερα… μακροσκελές βιογραφικό του) και αφετέρου γιατί είναι ένας άνθρωπος μοναδικός τον οποίο συστήνω στις φίλες μου χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και για να σας διευκολύνω θα σας συγκεντρώνω σε αυτό το post όλα τα links από τα άρθρα που θα ανεβαίνουν. Αν παρόλα αυτά δεν το έχετε κάνει ακόμα, κάν’τε like στη σελίδα του MommyStyle στο Facebook για να τα λέμε και από εκεί.

Τον Αριστείδη Μάντακα τον βρίσκετε (και) στο Facebook εδω.

Προς το παρόν λοιπόν σας αφήνω και θα επανέρχομαι με τα links κάθε φορά που θα ανεβαίνει νέο post σχετικά με την εγκυμοσύνη!

 

Τα posts του αφιερώματος:

Συμπτώματα εγκυμοσύνης: 15 μαμάδες μας λένε πώς κατάλαβαν ότι περίμεναν μωρό

Εγκυμοσύνη: ο γιατρός απαντάει στις βασικές ερωτήσεις της εγκύου

Φολικό οξύ: Γιατί είναι σημαντικό για την εγκυμοσύνη & ποια τρόφιμα το περιέχουν; Ο γιατρός απαντά.

 

Αλλάζοντας γυναικολόγο στη 2η εγκυμοσύνη & τα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναζητήσεις στον γιατρό σου

 

Έγκυος, μαμά & φοιτήτρια! Η αληθινή ιστορία της φίλης μου, Ναταλίας

Εγκυμοσύνη: Ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει ο προγεννητικός έλεγχος;

Treat the Mama: Το κουτί με τις εκπλήξεις για εγκύους και νέες μαμάδες!

Διάβασε ακόμα: