Τα δώρα που πήρα στις δασκάλες μας για τα Χριστούγεννα

Δεν νομίζω να το έχουμε συζητήσει ποτέ στο blog, αλλά η εκτίμηση που νιώθω για τις δασκάλες των παιδιών μου είναι πολύ μεγάλη. Οι εργαζόμενοι γονείς περνάμε πολλές ώρες μακριά από τα παιδιά μας και για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να νιώθω ότι αφενός είναι σε ασφαλή χέρια και αφετέρου ότι περνούν αυτό το τόσο μεγάλο μέρος της ημέρας τους με ανθρώπους που τα αγαπούν, τα σέβονται και τα φροντίζουν.

Ξέρω δε ότι ένα μικρό δώρο τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητο αλλά ούτε και αρκετό για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου, αλλά είναι και αυτό ένα δείγμα οπότε προσπαθώ να μην το παραλείπω εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Φέτος σκέφτηκα να κινηθώ σε επιλογές μακιγιάζ. Αφενός γιατί οι δασκάλες μας είναι νέα και όμορφα κορίτσια, αφετέρου γιατί από την παρουσίαση των Sephora είχα ξετρελαθεί με τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή τους (η οποία α. αποτελείται από χαριτωμένες, value for money προτάσεις ιδανικές για δωράκια και β. μπήκε σε καταπληκτική έκπτωση λίγο μετά την παραγγελία μου!). Εν τω μεταξύ, επειδή μου αρέσει να παίρνω κάτι ακόμα και στις δασκάλες που δεν είναι στις τάξεις των παιδιών – αλλά όσο να το κάνεις όλο και κάποια στιγμή ασχολούνται μαζί τους, εκτός από τα 2 βασικά δώρα στα οποία συνδύασα 2-3 επιλογές από αυτές που θα δείτε παρακάτω, υπολόγισα και κάτι για εκείνες.

(P.S:  Αν και αυτό τον καιρό με τα Sephora τρέχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία που μπορείτε να δείτε εδώ, αυτό δεν είναι sponsored post. Τα 4 δώρα που σας δείχνω παρακάτω – και μερικά ακόμα που πήρα για φίλες αλλά δεν τα δείχνω γιατί διαβάζουν το blog και δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη(!)- τα αγόρασα κανονικά online με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς κανένα προνόμιο ή άλλη έκπτωση ♥ )

Και ιδού οι επιλογές μου:

Sephora Collection – Enchanted Sky Palette

Sephora Collection – Magic In the Eyes (σετ μολύβι + σκιά ματιών)

Sephora Collection – Mini Cream Lip Stain Set

Sephora Collection – The Glowy surprise Cracker / Makeup & Lipstick set (το αγαπημένο του Γιώργου! Είχε δει το δικό μου που είχα πάρει δώρο από την παρουσίαση και ήθελε οπωσδήποτε να το αγοράσουμε και για τη δασκάλα του! Επειδή δε κι εγώ δεν κρατήθηκα τελικά και άνοιξα το δικό μου πριν τα Χριστούγεννα χαίρομαι πολύ που τελικά το πήραμε γιατί τα προϊόντα που έχει μέσα είναι τέ-λει-α!)

 

Εκτός βέβαια από αυτά που αγόρασα εγώ, η Christmas Collection των Sephora περιλαμβάνει πολλές ακόμα τέλειες προτάσεις για δώρα όπως αυτά τα μικρά στολιδάκια – άλατα μπάνιου που εγώ έχω από την παρουσίαση και που με την έκπτωση των ημερών κοστίζουν λίιιιγο παραπάνω από 3 ευρώ (και είναι ιδανικό δωράκι χάρη στην τέλεια συσκευασία τους!) αλλά και πολλά ακόμα όμορφα πραγματάκια σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης τέλειες προτάσεις έχουν και τα υπόλοιπα brands που φιλοξενούν τα Sephora όπως η Benefit που έχω καταλάβει ότι λατρεύετε αλλά και η Fenty Beauty που εξακολουθεί να κάνει πάταγο!

Τα βρίσκετε όλα εδώ!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment