Πού βρήκα τα πιο ονειρεμένα παιδικά ρούχα (ιδανικά για τις γιορτές!)

Πριν χρόνια, όταν ήμουν ακόμα fashion editor, είχα βρεθεί στο Λονδίνο φιλοξενούμενη της Accessorize – Monsoon για να γνωρίσω από κοντά την εταιρία και να δω τις (τότε) νέες συλλογές τους. Στα κεντρικά τους ήταν μαζεμένοι δημοσιογράφοι απ’ όλο τον κόσμο και το ταξίδι ήταν συναρπαστικό από πολλές απόψεις.

Kαθώς προσπαθούσα να ανασύρω τις μνήμες μου από αυτό το ταξίδι μου ήρθαν στο μυαλό τα εξής σχετικά (αλλά κυρίως άσχετα) με το σημερινό μας θέμα:

1. Ένας γλυκύτατος και φοβερά ομιλητικός -για τα δεδομένα της Αγγλίας- ταξιτζής ο οποίος τότε μας έλεγε ότι αγαπά πολύ τους Έλληνες

2. Κάτι επικά dumplings που είχαμε φάει σε ένα πολύ διάσημο τότε Λονδρεζικο spot το οποίο δυστυχώς ξεχνάω ποιο ήταν

3. Ένα Accessorize καπέλο που είχα δει, ερωτευτεί και τελικά αγόρασα το επόμενο καλοκαίρι (είναι αυτό που φοράω στη φωτο στο Youtube κανάλι του MommyStyle)

4. Τα προσιτά νυφικά φορέματα που είχε τότε η Monsoon (και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τέτοια πρωτοβουλία από αντίστοιχο brand)

5. Τα παιδικά φορεματάκια της Monsoon που με έκαναν να ανυπομονώ για τη στιγμή που θα έκανα κόρη για να τα φορέσει #truestory!

Και να που έφτασε η ώρα!

Σας τα λέω όλα αυτά γιατί τις προάλλες πέρασα προσκεκλημένη από τη Monsoon στο κατάστημα της Ερμού για να δω από κοντά όλα τα ωραία που έχουν φέρει εν’ όψει Χριστουγέννων και ξετρελάθηκα. Έχω ήδη μοιραστεί στο Instagram κάποια σχετικά στιγμιότυπα (και θα ανεβάσω κι άλλα τις επόμενες μέρες – είπα να μην τα βάλω όλα μαζί!) αλλά έχω τόσες πολλές φωτογραφίες που ήταν κρίμα να μην κάνω κι εδώ ένα post.

Ιδού λοιπόν!

monsoon-paidika-rouxa-11 monsoon-paidika-rouxa-10 monsoon-paidika-rouxa-9 monsoon-paidika-rouxa-8 monsoon-paidika-rouxa-7 monsoon-paidika-rouxa-6 monsoon-paidika-rouxa-5 monsoon-paidika-rouxa-4 monsoon-paidika-rouxa-3 monsoon-paidika-rouxa-2 monsoon-paidika-rouxa-1

Θα σας δείξω στο Instagram το σύνολο που διάλεξα για τη Μαρίζα αλλά μέχρι να το δείτε φορεμένο μπορείτε να το δείτε μαζί με τα ρούχα Monsoon που διάλεξα για το Γιώργο και  περισσότερα στιγμιότυπα από την επίσκεψή μου στο παρακάτω vlog:

Υ.Γ.1: Αν αγαπάτε τη Monsoon πάντως τώρα μπορείτε να την ακολουθήσετε και στο Instagram @monsoonchildrengr

Υ.Γ.2: Είναι κοινό μυστικό των μαμάδων ότι η Monsoon είναι ιδανικός προορισμός εκτός των άλλων και για φορέματα βάφτισης, ή για παρανυφάκια οπότε να το έχετε υπ’ όψιν!

Διάβασε ακόμα:

2 Comments

  • daphnie December 3, 2018 at 10:56 am

    ναι είναι φοβερά για βαπτιστικά! (και σε νορμάλ τιμές σε σχέση με τα ..αμιγώς βαπτιστικά!)

    Reply

Leave a Comment