Τυπώστε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του MommyStyle *Δωρεάν εκτυπώσιμο αρχείο*

Αν είστε σαν εμένα, κανένα app δεν είναι ποτέ ικανό να αντικαταστήσει το χαρτί και το μολύβι όσον αφορά στον καθημερινό (και όχι μόνο!) προγραμματισμό. Από μικρή ενθουσιαζόμουν με τις λίστες (θυμάστε τα προγράμματα που μας έδιναν στα βιβλιοπωλεία για να γράφουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σχολείου; Εγώ τα λάτρευα!) και για να είμαι ειλικρινής νιώθω ότι η διαδικασία του να κάθομαι και να γράφω όσα έχω να κάνω με κάνει πιο παραγωγική και με βοηθά όχι μόνο να συγκεντρώνομαι αλλα -το κυριότερο- να συνειδητοποιώ πόσα πράγματα κατάφερα να κάνω και να κλείνω τη μέρα με ικανοποίηση. Όταν δε αποφασίζω να πάρω μια μέρα off από τις υποχρεώσεις μου το γράφω από νωρίς με μεγάλα γράμματα και έντονο χρώμα και αυτό κάνει την όλη εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική!

programma-evdomadas-mommystyle-printable

Σκέφτηκα λοιπόν σήμερα να μοιραστώ μαζί σας το template που χρησιμοποιώ για το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα. Το έχω φτιάξει μόνη μου και συνήθως τυπώνω 2 κάθε 2η εβδομάδα ώστε να μην χρειάζεται να επαναλαμβάνω τη διαδικασία κάθε λίγο, να έχω έτοιμο το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας σε περίπτωση που κάποιο task πρέπει να μεταφερθεί για αργότερα αλλά να μην τυπώνω και πολλά με κίνδυνο να χαθούν /  μουτζουρωθούν από τα παιδιά και να πάνε χαμένα. Εγώ τα έχω πάντα δίπλα στον υπολογιστή μου γιατί συνήθως σημειώνω πράγματα σχετικά με το blog αλλά εσείς μπορείτε να διαλέξετε το σύστημα που σας βολεύει περισσότερο!

 

Το ίδιο template μπορείτε φυσικά να το χρησιμοποιήσετε και για το πρόγραμμα μαγειρέματος / καθαριότητας κ.ο.κ αλλά αν σας αρέσει και το βρίσκετε χρήσιμο πείτε μου για να σας ετοιμάσω και περισσότερα σχέδια – κατηγορίες. Θα το κάνω με μεγάλη χαρά!

Επίσης, όσες κατεβάσετε το πρόγραμμα και εφόσον φυσικά σας αρέσει και το χρησιμοποιήσετε θα χαρώ πολύ να το μοιραστείτε στο Instagram με #MommyStyleGr για να το μάθουν και τα υπόλοιπα κορίτσια ή να μου στείλετε μήνυμα @ElenaPakou στο Instagram για να μου πείτε τη γνώμη σας!

Για να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο αρχείο κάντε κλικ εδώ.

Μόλις το κάνετε αυτό θα σας ανοίξει το αντίστοιχο PDF αρχείο και αρκεί να πατήσετε εκτύπωση. Οι διαστάσεις του είναι για χαρτί Α4.

Ελπίζω να το χαρείτε και να περάσετε πολλές παραγωγικές και χαρούμενες μέρες με αυτό!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment