Έχω ξετρελαθεί με αυτή την εταιρία!

Πέρσι είχα δοκιμάσει (και ξεχωρίσει) 2 σετ φαγητού από Bamboo από το πολύ αγαπημένο μου BabyMou.gr αλλά δυστυχώς η εταιρία που τα έφτιαχνε σταμάτησε την παραγωγή τους κι έτσι, παρόλο που ακόμα τα χρησιμοποιούμε καθημερινά δεν είχα την ευκαιρία να σας πω περισσότερα γι αυτά.  Γι αυτό και μόλις η Μόνικα υποδέχτηκε στο BabyMou την Αυστραλιανή εταιρία Love Mae σκέφτηκε ότι θα ήθελα να δοκιμάσω τα δημοφιλή σετ φαγητού τους. Eννοείται πως η σκέψη της με βρήκε απολύτως σύμφωνη!

Δεν ήξερα την εταιρία Love Mae αλλά το Instagram account της ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τα προϊόντα της είναι πανέμορφα αλλά και ιδιαιτέρως πρακτικά. Η καλαισθησία που τα χαρακτηρίζει (όλα τα σχέδια είναι ονειρεμένα!) με κέρδισε από την πρώτη στιγμή ενώ η φιλοσοφία του brand έχει μεγάλο ενδιαφέρον: τα προϊόντα της Love Mae Studio είναι κατασκευασμένα με αυστηρά οικολογικές πρακτικές ενώ όλα τα προϊόντα και οι συσκευασίες είναι 100% βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα και χωρίς τοξικές ουσίες.

Η εταιρία έχει -μεταξύ άλλων- διάφορα σετ φαγητού από Bamboo κι εμείς επιλέξαμε αυτό που μοιάζει με δίσκο και μπορείς να βάλεις ξεχωριστά τα διάφορα σνακς, το φαγητό, τη σαλάτα κ.ο.κ. Η αρχική μου σκέψη ήταν ότι θα ήταν ιδανικό για τη Μαρίζα μιας και της αρέσει πολύ πια να τρώει μόνη της (μετάφραση: έτσι και τολμήσεις να κάνεις κίνηση να την ταΐσεις γίνεται πόλεμος) αλλά όταν το είδε ο Γιώργος ξετρελάθηκε οπότε νομίζω ότι θα το χρησιμοποιούμε εναλλάξ μέχρι να πάρουμε ακόμα ένα. Το σετ είχε επίσης ένα τέλειο, χαμηλό ποτηράκι με ιδανικό σχήμα ώστε να μην μπορεί εύκολα να γυρίσει αν το σκουντήσει το παιδι καταλάθος, ένα μπολάκι σε μέγεθος ιδανικό για την κρέμα και ένα κουταλάκι. Και το καλύτερο; Πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων! (Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα αυτό είναι μεγάλο προτέρημα.)

Δεν είναι όμως το μοναδικό σετ που θα βρείτε στο BabyMou και δεν μπορώ να αντισταθώ να σας δείξω και μερικά ακόμα:

    

Θα σας αφήσω με το link για να τα δείτε όλα στο BabyMou και εννοείται ότι αν τα έχετε δοκιμάσει ή αν τα δοκιμάσετε με αφορμή το post θα περιμένω τις εντυπώσεις σας!

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment