Η καλύτερη μάσκαρα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!

Ήθελα να γράψω γι αυτή τη μάσκαρα από την πρώτη φορά που τη χρησιμοποίησα αλλά είπα να περιμένω να τελειώσω την πρώτη συσκευασία για να μοιραστώ κι εδώ τη γνώμη μου. Τελικά όσο ενθουσιασμένη ήμουν όταν την πρωτοέβαλα τόσο ικανοποιημένη είμαι μετά από 2+ μήνες που τη χρησιμοποιώ σταθερά.

elena-pakou-mommystyleΆσχετο με το θέμα μας αλλά επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε, το φουλάρι είναι μεταξωτό Debbie Tzima Design από το JamJar Premium

Αυτά που δεν μου αρέσουν συνήθως στις mascaras είναι ότι μουντζουρώνουν μετά από λίγες ώρες χρήσης, ότι βαραίνουν τις βλεφαρίδες μου και τις κάνουν να “πέφτουν” ακόμα και αν τις έχω -μόλις- γυρίσει με το ψαλίδι, ότι δεν στεγνώνουν αρκετά γρήγορα, ότι τα βουρτσάκια τους γίνονται όλο και πιο μεγάλα (και μάλλον άβολα για φυσικές βλεφαρίδες) και τέλος ότι συχνά το χρώμα τους δεν είναι έντονο και γρήγορα αρχίζει να δείχνει αδιάφορο. Ε, η Outrageous Curl – Dramatic Volume & Curve (χρησιμοποιώ την αδιάβροχη έκδοση) απάντησε σε όλα μου τα προβλήματα και για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα (και με πολύ ψηλότερες τιμές) και με κανένα δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένη! Η εφαρμογή είναι πανεύκολη χάρη στο ασυνήθιστο βουρτσάκι (εδώ μπορείτε να δείτε την κοντινή λήψη για να καταλάβετε τι εννοώ), δεν μουτζουρώνει, στεγνώνει γρήγορα και το κυριότερο – είναι η μοναδική μάσκαρα που έχω δοκιμάσει η οποία όχι μόνο δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες αλλά κρατάει την καμπύλη όλη τη μέρα.

 

Σας έγραψα και παραπάνω ότι εγώ χρησιμοποιώ την αδιάβροχη έκδοση και προσωπικά νιώθω πως αξίζει η λίγο μεγαλύτερη επιμονή που χρειάζεται στο ντεμακιγιάζ αφενός γιατί περνάω πολύ ώρα μπροστά στον υπολογιστή και τα μάτια μου έχουν την τάση να δακρύζουν, αφετέρου γιατί θέλω να έχω τη δυνατότητα να βάφομαι το πρωί και να διαρκεί το μακιγιάζ μου για όλη τη μέρα και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Εάν όμως προτιμάτε τα μη αδιάβροχα προϊόντα υπάρχει και η αντίστοιχη εκδοχή για την οποία όμως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει.

Κλείνοντας και για του λόγου το αληθές, ιδού το τρομακτικό μεν, απαραίτητο δε close – up με και χωρίς τη μάσκαρα:

sephora-mascara

Την λατρεύω!

 

No Comments

Leave a Comment