Διαγωνισμός με 5 δώρα για τη μαμά και το παιδί!

Σας είχα υποσχεθεί διαγωνισμό μετά το καλοκαίρι και τι καλύτερο από το να εγκαινιάσουμε με αυτό τον τρόπο την επιστροφή στα σχολεία; Χαίρομαι δε ιδιαίτερα γιατί μαζί με το πολύ αγαπημένο μου It’s Care Time (το πιο “φρέσκο” online φαρμακείο) διαλέξαμε 5 υπέροχα προϊόντα που είμαι βέβαιη ότι θα χαρεί πολύ η νικήτρια.

Ποια είναι αυτά;

♥ Frezyderm Sensitive Kids Shower Bath 200ml

♥ Apivita Kids Σαμπουάν με Μέλι & Χαμομήλι 250ml

♥ Lierac Hydragenist Gel-Creme για Μικτές Επιδερμίδες 50ml

♥ Lierac Hydragenist Lips Nutri Replumping Balm Effect Gloss Natural 3g

♥ Foltene Eyelash And Eyebrow Treatment 8ml

 

Για να διεκδικήσετε το δώρο αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Τι άλλο χρειάζετε να ξέρετε:

  • Έγκυρες συμμετοχές έως και τις 15/9/2018
  • Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στις 16/9/2018 στο Instagram Post του διαγωνισμού και θα λάβει προσωπικό μήνυμα από το It’s Care Time για να κανονιστεί η αποστολή του δώρου.
  • Αναλυτικά οι όροι παρακάτω

Καλή επιτυχία!

 

 

_____________________

Αναλυτικοί όροι διαγωνισμού:

 

1)To mommystyle.gr και το itscaretime.gr διοργανώνουν σε συνεργασία διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στoν/ην τυχερό/ή το παρακάτω πε ριγραφόμενο δώρο. Η όλη προωθητική ενέργεια διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας mommystyle.gr.

2)Δικαίωμα συμμετοχής για το διαγωνισμό μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του itscaretime.gr και του mommystyle.gr, οι εργαζόμενοι στις θυγατρικές της ή/και συνδεδεμένες με αυτές εταιρίες, καθώς και τα άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β’ βαθμού.

3) Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθήσουν στο Instagram την @elenapakou, και το @itscaretime και στη συνέχεια να αφήσουν ένα σχόλιο στο Instagram post του διαγωνισμού κάνοντας tag 2 φίλες τους.

4)  Το δώρο του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στο Facebook & Instagram είναι 1 (ένα) Frezyderm Sensitive Kids Shower Bath 200ml, 1 (ένα) Apivita Kids Σαμπουάν με Μέλι & Χαμομήλι 250ml, 1 (ένα) Lierac Hydragenist Gel-Creme για Μικτές Επιδερμίδες 50ml, 1 (ένα) Lierac Hydragenist Lips Nutri Replumping Balm Effect Gloss Natural 3g, 1 (ένα) Foltene Eyelash And Eyebrow Treatment 8ml

5) Για την ανάδειξη του/της νικτητή/τριας θα διεξαχθεί  κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του mommystyle.gr στις 16/9/2018. Συγκεκριμένα, θα αναδειχθεί ένας (1) νικητής/τρια, ο/η οποίος/α θα κερδίσει 1 (ένα) Frezyderm Sensitive Kids Shower Bath 200ml, 1 (ένα) Apivita Kids Σαμπουάν με Μέλι & Χαμομήλι 250ml, 1 (ένα) Lierac Hydragenist Gel-Creme για Μικτές Επιδερμίδες 50ml, 1 (ένα) Lierac Hydragenist Lips Nutri Replumping Balm Effect Gloss Natural 3g, 1 (ένα) Foltene Eyelash And Eyebrow Treatment 8ml. Ο/Η νικητής/τρια θα ανακοινωθεί την Κυριακή 16/9/2018 και θα ενημερωθεί με μήνυμα μέσω Instagram από το @itscaretime.

6) Το itscaretime.gr και το mommystyle δικαιούνται να ματαιώσουν την κλήρωση ή να μεταβάλουν την ημερομηνία διεξαγωγής της.

7) Κατά την κλήρωση, θα αναδειχθούν και 2 (δυο) αναπληρωματικοί νικητές, στους οποίους θα διατεθεί το δώρο του διαγωνισμού, σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εγκαίρως ή δεν απονεμηθεί στον αρχικό νικητή, λόγω ακύρωσης της συμμετοχής.

8) Tο mommystyle.gr και το itscaretime.gr διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώσουν τα ονόματα των νικητών στις ιστοσελίδες mommystyle.gr και itscaretime.gr, καθώς και στoυς ιστότοπους https://www.instagram.com/elenapakou/  και  https://www.instagram.com/itscaretime/.  Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ‘Συμμετέχοντες’ δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

9)   Αν o νικητής του διαγωνισμού αρνηθεί το δώρο ή δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο διαγωνισμό ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησης του έως και τις 16/9/2018, το δώρο απονέμεται στον πρώτο αναπληρωματικό νικητή. Αν o πρώτος αναπληρωματικός νικητής του διαγωνισμού αρνηθεί το δώρο ή δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο διαγωνισμό ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησης του έως και τις 20/9/2018, το δώρο απονέμεται στο δεύτερο αναπληρωματικό νικητή.

10) Η συμμετοχή και το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μοναδική υποχρέωση του mommystyle.gr και του itscaretime.gr είναι η εξασφάλιση για τους νικητές του δώρου που κέρδισαν.

11) Οι ‘Συμμετέχοντες’ συμφωνούν ότι το mommystyle.gr , το itscaretime.gr και οι μητρικές/θυγατρικές και εν γένει συνδεδεμένες της εταιρείες, οι διαφημιστικές εταιρίες και εταιρίες προωθητικών ενεργειών που συνεργάζονται σ’ αυτή την προωθητική ενέργεια καθώς και όλα τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και πληρεξούσιοι, δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, άλλως απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε τυχερού/νικητή για τυχόν τραυματισμό, απώλεια ή οποιαδήποτε ζημία προκύψει, ολικά ή μερικά, άμεσα ή έμμεσα από την αποδοχή,κατοχή, κατάχρηση, ή χρήση ενός βραβείου, δώρου ή τμημάτων αυτών.

12) To mommystyle.gr και το itscaretime.gr δικαιούνται να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσουν, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στο mommystyle.gr,  www.itscaretime.gr, στο https://www.instagram.com/elenapakou/ και  www.instagram.com/itscaretime /. To mommystyle.gr και itscaretime.gr διατηρούν το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική τους κρίση, να ακυρώσουν οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρούν ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

13) Οι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν άνευ ανταλλάγματος τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στους Διοργανωτές για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου,τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, αυτοί επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

14) Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Το mommystyle.gr και το itscaretime.gr δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή(server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του. Περαιτέρω, το mommystyle.gr και το itscaretime.gr δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες ρητά αναγνωρίζουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Instagram, της σελίδας mommystyle.gr, της σελίδας “ elenapakou” (https://www.instagram.com/elenapakou/), της σελίδας“itscaretime.gr” (https://www.instagram.com/ itscaretime/) και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι του mommystyle.gr και του itscaretime.gr. Περαιτέρω, το mommystyle.gr και το itscaretime.gr δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Instagram με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας.

15) Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του itscaretime.gr και του mommystyle.gr.

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment