Το τροπικό πάρτυ για τα γενέθλια της Μαρίζας

Λίγες μέρες πριν η Μαριζούλα έγινε ενός οπότε είπαμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία για οικογενειακό reunion μετά από καιρό. Σκέφτηκα δε μιας και τα γενέθλιά της είναι στη μέση του καλοκαιριού (και πριν μεγαλώσει κι αυτή και αρχίσει να ζητάει όλους τους πρωταγωνιστές του Nickelodeon!) να πλαισιώσουμε τη μικρή μας γιορτούλα με ένα τροπικό θέμα.

Επιστράτευσα λοιπόν Φλαμίνγκο και ανανάδες και ιδού το αποτέλεσμα:

Για το στήσιμο του τραπεζιού χρησιμοποίησα αυτή την “κουρτίνα” και αυτά τα κρεμαστά διακοσμητικά που παρήγγειλα από το Amazon, ενώ τα πιατάκια – ποτηράκια – καλαμάκια – οδοντογλυφίδες, το runner, τα φωτάκια με τα Φλαμίνγκο, χαρτοπετσέτες και τα μπαλόνια με τις παραστάσεις είναι όλα από το Jumbo.

Για το Candy box χρησιμοποίησα το ξύλινο κουτί που είχα πάρει για τη βάφτιση της Μαρίζας και το γέμισα με διάφορα γλυκάκια και μπισκοτάκια (τα αγόρασα από τον “Στεργίου”, αλλά όλο και περισσότεροι φούρνοι κάνουν αντίστοιχα οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε) και όσα περίσσεψαν τα βάλαμε σε μικρά χάρτινα σακουλάκια για να τα πάρουν μαζί οι καλεσμένοι.

Τα νεράκια τα έντυσα με ένα wrapper που έφτιαξα για να ταιριάζει με το θέμα, αλλά θα μπορούσα να έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και ένα απλό χρωματιστό χαρτί ή μία κορδέλα

Όσον αφορά στα υπόλοιπα διακοσμητικά, επέλεξα αυτά από το Amazon που σας είπα και προηγουμένως (μου άρεσαν εκτός των άλλων και γιατί αν εξαιρέσεις τα χάρτινα λουλούδια που μπορεί να τσαλακωθούν εύκολα, τα υπόλοιπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν περισσότερες από μία φορές) και τα κρέμασα από το ταβάνι με αυτά τα γαντζάκια τα οποία είναι πολύ σταθερά, μπαίνουν και βγαίνουν πανεύκολα και δεν χαλάνε τον τοίχο. Μιας δε και ξέχασα να πάρω διάφανο σπάγγο, χρησιμοποίησα το λευκό κορδονάκι που είχαν μέσα τα διακοσμητικά. Δεν ήταν ιδανικό αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό.

 

Πώς σας φάνηκε; Ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε ωραίες ιδέες!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment