Παιδικά παπούτσια από 9.99€ (και δερμάτινα από 19.99€) στις εκπτώσεις Voi & Noi!

Θυμάμαι πάντα να ακούω ότι τα παιδικά παπούτσια είναι η μία αγορά που δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα και από τότε που έγινα μαμά αυτό έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις. Με το που ακουστεί το “μαμά τα παπούτσια με στενεύουν” ξέρω ότι πρέπει να αδειάσω ένα απόγευμα για shoe-shopping το συντομότερο. Και επειδή οι εκπτώσεις είναι η τέλεια περίσταση για τον απαραίτητο… ανεφοδιασμό χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας μεταφέρω τα εκπτωτικά (και όχι μόνο!) νέα της Voi & Noi.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Νέο 1o:

Καλοκαίρι στα 60 καταστήματα  Voi & Noi στην Ελλάδα (αλλά και στο e-shop voi-noi.gr) = Εκπτώσεις έως 60%. Εντάξει, αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση – και κάτι μου λέει ότι αρκετές έχετε αφήσει το post και ήδη σερφάρετε στο e-shop. Δεν σας αδικώ – κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Με τόσες επιλογές σε αγορίστικα και κοριτσίστικα παιδικά παπούτσια από 9.99€ (οι σαγιονάρες -συμπεριλαμβανομένων Έλσα, Spiderman κλπ- ξεκινούν από 2.99!) είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το ιδανικό για εσάς!

Νέο 2ο:

Στα εκπτωτικά είδη συμπεριλαμβάνεται και μεγάλη ποικιλία από παιδικά δερμάτινα παπούτσια με τις τιμές τους μετά την έκπτωση να ξεκινούν από 19.99€ (με αρχικές τιμές από 49.99€ – οπότε καταλαβαίνετε γιατί τόσος ενθουσιασμός!). Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ πόσο σημαντικό είναι να διαλέγουμε (και) για τα παιδιά μας παπούτσια από ποιοτικές πρώτες ύλες που αναπνέουν, είναι άνετα και δεν τραυματίζουν τα πόδια τους αλλά μετά και από τη δική μου επίσκεψη στο voi-noi.gr  μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα βρείτε πολλά σχέδια, χρώματα και στυλ για να διαλέξετε το καλύτερο για τα παιδάκια σας  – χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μία περιουσία. Οι εκπτώσεις είναι ιδανική ευκαιρία για ποιοτικές αγορές σε συμφέρουσες τιμές και το συγκεκριμένο deal θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία για εμάς τους γονείς.

Δερμάτινα κοριτσίστικα πέδιλα MK // Δερμάτινα αγορίστικα πέδιλα ORION

 

Νέο 3ο:

Στα καταστήματα και το e-shop Voi & Noi βρίσκεις πλέον τόσο αγαπημένα διάσημα brands όσο ΚΑΙ τις ξεχωριστές συλλογές Avengers, Barbie, Disney Cars, Disney Frozen, Disney Princess, Winx, Mickey και Minnie. Αν έχεις παιδάκι προσχολικής ή σχολικής ηλικίας κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη βρεθεί στην κατάσταση να ψάχνεις εναγωνίως τα παπούτσια με τους διαφορους ήρωες γιατί “o Μιχαλάκης από την τάξη έχει παπούτσια Cars και θέλω κι εγώωωωωωω” (σου θυμίζει κάτι;) οπότε τώρα, ξέρεις!

Αγορίστικα πέδιλα θαλάσσης Avengers (τέλεια και για το κολυμβητήριο!) // Κοριτσίστικα πέδιλα Barbie

Για τις ανάγκες του post ξεχώρισα μερικά από τα παπούτσια που βρίσκει κανείς στο voi-noi.gr αλλά και τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας αλλά η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη που καλύτερα να μπείτε και να τα χαζέψετε μόνες σας. Για να σας διευκολύνω πάντως να σας πω ότι:

♥ εδώ βρίσκετε τα κοριτσίστικα παπούτσια

♥  εδώ τα αγορίστικα παπούτσια

♥ εδώ τα δερμάτινα παπούτσια για παιδιά

(κι εδώ τα γυναικεία παπούτσια γιατί κι εμείς ανθρωποι είμαστε! :p)

 

Τέλος, εδώ θα βρείτε το store locator με τα 60 καταστήματα της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment