Είναι αυτές οι πιο cool πάνες της αγοράς;

Τα Pufies δεν είναι καινούρια αγάπη (τείνουν, θα έλεγα, να γίνουν “παντοτινή”). Tα χρησιμοποιούσα στο γιο μου, τα χρησιμοποιώ και τώρα στην κόρη μου και γι αυτό το σημερινό post είναι -δικαιωματικά- αφιερωμένo σε αυτά. Κι ενώ αν χρησιμοποιείτε ήδη τα Pufies Baby Art + Dry όσα θα σας πω θα σας είναι μάλλον γνωστά, αν δεν έχετε σχετική εμπειρία αλλά έχετε διάθεση να δοκιμάσετε κάτι νέο πιστεύω ότι θα σας φανούν ενδιαφέροντα!

Το χαρακτηριστικό των Pufies που τα έκανε γνωστά είναι τα χαριτωμένα, πρωτότυπα, εμπνευσμένα μοτίβα – και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό ήταν το στοιχείο που πρώτο-τράβηξε και τη δική μου προσοχή. Τα Pufies Baby Art + Dry κυκλοφορούν σε 32 διαφορετικά σχέδια (2 “συμπληρωματικά” σχέδια ανά θεματική) – δημιουργίες της  καλλιτέχνιδας & εικονογράφου Alison Cole που ολοκληρώνονται με τρυφερές φρασούλες και χαρούμενα χρώματα.

Τα Pufies Baby Art + Dry όμως δεν σταματούν στην εικόνα. Τα Pufies είναι πιστοποιημένα από τον Oeko-Tex και η συνθεσή τους:

♥  Δεν περιέχει τοξικές ουσίες

♥ Δεν περιέχει (γνωστά) αλλεργιογόνα

♥ Δεν περιέχει βλαβερές τοξίνες

♥ Δεν περιέχει αρώματα, οινόπνευμα, λάτεξ ή χλώριο

Παράλληλα τα Pufies υπόσχονται ότι εφαρμόζουν άνετα, προλαμβάνουν τις διαρροές και κρατούν το μωρό στεγνό (χωρίς να βαραίνουν πολύ και να δυσκολεύουν το παιδί, θα συμπληρώσω εγώ από τη δική μου εμπειρία).

Άλλο ένα σημείο που αξίζει, νομίζω, να σημειωθεί είναι η πρακτική ευκολία στην παραγγελία των Pufies. Τα Pufies Baby Art + Dry είναι διαθέσιμα στο e-yup.com με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε συσκευασία, size  guide για να είσαι βέβαιη ότι έχεις βρει το σωστό νούμερο ακόμα και αν τα δοκιμάζεις για πρώτη φορά και ενδιαφέρουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Η παραγγελία γίνεται online και οι πάνες έρχονται στο σπίτι σου με courier (και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας 39€ και πάνω) οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάς και να παιδεύεσαι. Αυτό τον μήνα εμείς χρησιμοποιούμε το νέο Giga Pack (που περιέχει 156 – 216 τεμάχια ανάλογα με το νούμερο) και 4 διαφορετικά σχέδια και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Όσο για το κουτί; Η μεν Μαρίζα χρησιμοποιεί τη συσκευασία για να στηρίζεται όρθια (και να βγάζει όλες τις πάνες έξω) και ο δε ο Γιώργος περιμένει πως και πως να το αδειάσει για να το κάνει “τηλεόραση” (δεν μπορώ να πω, τα Pufies Baby Art + Dry έχουν κάτι για όλους! :p )

Περισσότερα για τα Pufies μπορείτε να δείτε στο e-yup.com ενώ εδώ βρίσκετε τα Pufies στο Facebook.

 
Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment