Όλα όσα πήρα για την Άνοιξη

Aυτή είναι η πρώτη μου Άνοιξη ως μαμά δύο παιδιών και η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή: Αν ήθελα να έχω έστω και μία ευκαιρία να δείχνω -κάπως- εμφανίσιμη όταν βγαίνω από το σπίτι (με έμφαση “κάπως” και στο “όταν” – τα ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ) έπρεπε να βασιστώ σε (πολύ) βασικά κομμάτια και να ελπίσω ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα καταφέρω να κάνω τα σύνολά μου (λίγο) ενδιαφέροντα. Νομίζω δε πως φέτος είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκα τόσο με το να βρω ρούχα που να είναι πρωτίστως άνετα και έδωσα λιγότερη σημασία στις λεπτομέρειες όπως π.χ στο κατά πόσο η κάθε απόχρωση ήταν ακριβώς αυτή που ήθελα κλπ.

♥ Το πρώτο πράγμα που πήρα ήταν ΠΟΛΛΑ λευκά t-shirts για να συνδυάζω με τα τζιν μου. Μου αρέσουν πολύ τα απλά κοντομάνικα από τη σειρά Organic Cotton του Mango, ενώ όσον αφορά στα τζιν, παραμένω πιστή στα “High Rise Slim Straight” της Gap που ανακάλυψα το Χειμώνα. Απ΄ό,τι είδα μάλιστα έχουν φέρει και καινούριες αποχρώσεις αλλά μιας και έχω ήδη αρκετά θα περιμένω τις εκπτώσεις για να κάνω τον απαραίτητο ανεφοδιασμό.

♥ Πήρα παρόλα αυτά ενα ακόμα τζιν, από τη σειρά “Girlfriend” της Gap γιατί ήθελα και ένα πιο φαρδύ σχέδιο για τα σαββατοκύριακα. Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο γιατί είναι μαλακό και άνετο (αν και νομίζω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να έχω πάρει το μικρότερο νούμερο γιατί αυτό παραείναι χαλαρό στη μέση).

♥ Επόμενη αγορά ήταν 2 ζευγάρια οικονομικά γυαλιά. Έτσι όπως κυκλοφορώ συνήθως -σπρώχνοντας καρότσια, καρατώντας παιδιά και κουβαλώντας ψώνια- τα γυαλιά και το κινητό μου πέφτουν κάτω περίπου 10 φορές τη μέρα. Για το κινητό έχω πάρει μια θήκη (περίπου σαν αυτή) η οποία κλείνει με μαγνήτη και προστατεύει αποτελεσματικά την οθόνη ενώ για να μην “κλάψω” άλλο ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου κατέληξα σε αυτά τα VANS, σε άσπρο και μαύρο, που είναι πάμφθηνα (και έχουν UV προστασία από τον ήλιο)

♥ Ένα top που είναι μεν άνετο, ευκολοφόρετο και ταιριάζει με τζιν (αλλά αποτελεί και λίιιγο πιο ενδιαφέρουσα επιλογή από το κλασικό t-shirt) είναι, τελικά, σωτήρια αγορά. Αυτές τις δύο ελαφριές μπλούζες – τουνίκ από το Zara τις έχω αξιοποιήσει ήδη πολύ (εδώ περισσότερα σχέδια).

 

♥ Η εμμονή μου όμως αυτή τη σεζόν είναι νομίζω ξεκάθαρα τα σκουλαρίκια κρίκοι . Και παρόλο που δεν το λες και σοφή επιλογή με δεδομένο ότι έχω μωρό 10 μηνών, αυτά είναι τα 2 από τα σχέδια που έχω ξεχωρίσει:

Οι πολύ λεπτοί, επίχρυσοι κρίκοι του Accessorize:

Και αυτοί, που αγόρασα από το Galleria-Armadoro.com που -εκτός των άλλων- έχει καταπληκτική συλλογή κρίκων (σε όλα τα μεγέθη και πάχη). Επειδή έψαχνα πολύ καιρό γι’ αυτά τα σκουλαρίκια και ξέρω ότι είστε αρκετές σε αντίστοιχη φάση αναζήτησης πραγματικά αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Πώς σας φαίνονται; Πείτε μου και για τις δικές σας αγορές! Τι δεν αποχωρίζεστε φέτος;

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment