Η ρουτίνα που ακολουθώ για τα μαλλιά μου

Η αναζήτηση των κατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά δεν σταματάει ποτέ – πόσω μάλλον όταν συνεχώς κυκλοφορούν νέα, εξελιγμένα προϊόντα για κάθε ανάγκη και τύπο μαλλιών. Είναι δε, μεγάλη τύχη να ανακαλύψει κανείς ένα υψηλής ποιότητας brand που φέρνει το αποτέλεσμα που θέλει, είναι διαθέσιμο σε προσιτές τιμές και δεν απογοητεύει.

Για μένα, αυτό δεν είναι άλλο από το Wash & Go που χρησιμοποιώ αποκλειστικά τους τελευταίους μήνες. Η νέα σειρά με έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας μου και με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.

Αν θυμάσαι την αρχική version του Wash & Go που έκανε θραύση στα 90’s και δεν έχεις παρακολουθήσει την πορεία του έκτοτε θα χαρείς σίγουρα να μάθεις ότι το Wash & Go κυκλοφορεί με νέα ενισχυμένη σύνθεση και μια σειρά από εύχρηστα προϊόντα που έχουν σκοπό να ανανεώνουν τα μαλλιά και να τα προστατεύουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά. Για να γίνω όμως πιο συγκεκριμένη, η καινούρια σειρά (αλλά και η δική μου ρουτίνα λουσίματος) περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Το πρώτο βήμα είναι το σαμπουάν (με το μοναδικό άρωμα). Κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 400 και 700ml και καθαρίζει τα μαλλιά επαναφέροντας τον φυσικό όγκο και τη λάμψη τους.

 

Δεύτερο βήμα, η νέα μάσκα μαλλιών “Instant Beauty 5” η οποία περιποιείται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα (εξ ου και το όνομα) χαρίζοντας λάμψη, απαλότητα, προστασία από την καθημερινή φθορά, φυσικό όγκο και ζωντάνια. Από την εμπειρία μου τους τελευταίους μήνες μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το αποτέλεσμα μετά τη χρήση είναι εξαιρετικό ενώ η συγκεκριμένη μάσκα δεν βαραίνει τα μαλλιά ούτε αφήνει αυτή την ενοχλητική λιπαρότητα που μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει σε άλλες περιπτώσεις.

Το τρίτο βήμα είναι και το αγαπημένο μου: Το νέο ελιξήριο μαλλιών “Instant beauty 5” είναι ένα μείγμα ελαίων Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως θεραπεία πριν το λούσιμο, είτε σε νωπά μαλλιά για να τους χαρίσει απαλότητα, ή σε στεγνά μαλλιά για εντυπωσιακό φινίρισμα. Περιττό να πω ότι μιας και τα μαλλιά μου είναι αρκετά ξηρά και χρειάζονται οπωσδήποτε μια έξτρα περιποίηση μετά το λούσιμο και τη μάσκα, το συγκεκριμένο προϊόν εξαφανίζεται με ταχύτατους ρυθμούς!

Όσο για τις προτεινόμενες τιμές λιανικής, αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

Σαμπουάν 400ml: 4,02€
Σαμπουάν 700ml: 5,03€
Μάσκα 300ml: 4,95€
Ελιξίριο μαλλιών 100ml: 5,91€

Αν θέλεις να μαθαίνεις τα νέα του Wash & Go εδώ μπορείς να το βρεις στο Instagram  κι εδώ στο Facebook.

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment