Οι παιδικές μπότες που αγοράζουμε κάθε χρόνο (για αγόρια και κορίτσια!)

Μιας και σιγά – σιγά αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε Φθινόπωρο, είπα σήμερα να ανοίξουμε το κεφάλαιο “Παιδικές Μπότες Crocs“.

Σας είχα δείξει το καλοκαίρι τα πεδιλάκια που αγοράζω κάθε χρόνο για το γιο μου και μιας και αυτό είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα posts του MommyStyle, σκέφτηκα ότι θα σας ενδιέφερε να δείτε και τη Χειμωνιάτικη εκδοχή 🙂

Τα παιδικά Crocs είναι για μένα η πιο πρακτική λύση όσον αφορά στα παιδικά παπούτσια γιατί εκτός του ότι είναι πολύ άνετα, καθαρίζονται εύκολα και στεγνώνουν γρήγορα. Οι δε μπότες – γιατί περί αυτών πρόκειται- είναι αδιάβροχες, ζεστές και χαριτωμένες οπότε τις επιλέγω χωρίς δεύτερη σκέψη κάθε χρόνο (και ο γιος μου τις ευχαριστιέται πολύ, τόσο στο σχολείο όσο και το Σαββατοκύριακο!).

Πέρσι είχαμε πάρει την μπλε – κόκκινη εκδοχή και ένα ζευγάρι απλές γαλάζιες γαλότσες, αλλά φέτος διαλέξαμε το γαλάζιο σχέδιο που θα δεις ακριβώς από κάτω. Οι μπότες Crocs όμως κυκλοφορούν και σε πολλές άλλες εκδοχές, κάποιες από τις οποίες συγκέντρωσα εδώ για να πάρεις μια ιδέα:

Παιδικές μπότες Crocs γαλάζιεςΠαιδικές μπότες Crocs ροζΠαιδικές μπότες Crocs κόκκινο – μπλε

Παιδικές μπότες Crocs μωβΠαιδικές μπότες Crocs μαύρες

Παιδικές μπότες Crocs ροζ

 

Παιδικές μπότες Crocs μπλε – πράσινο

Παιδικές μπότες Crocs με λουλούδια

Παιδικές μπότες Crocs μπλε – κόκκινο

Πώς σου φαίνονται;

Αν κρίνω από το καλοκαιρινό post πάντως και τα σχόλια που είχα πάρει τότε οι φανατικές των Crocs είμαστε πολλές!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment