Παιδικά ρούχα που θα λατρέψει η μαμά και το παιδί

Τις προάλλες πέρασα από το corner της Yellowsub στο Attica για να πάρω ιδέες για μερικά δώρα που έχω να κάνω τις επόμενες εβδομάδες και όση ώρα ήμουν εκεί αναρωτιόμουν τι είναι αυτό που κάνει ένα παιδικό ρούχο να το αγαπήσει εξίσου η μαμά και το παιδί. Και ενώ κανείς δεν περιμένει από ένα παιδί να ενθουσιαστεί στη θέα π.χ μιας μπλούζας όπως θα ενθουσιαζόταν πιθανώς ένας ενήλικας αλλά αν καταφέρεις να βρεις παιδικά ρούχα που θα θέλει το παιδί να φοράει ξανά και ξανά τότε μιλάμε για μεγάλη επιτυχία!

Αυτή η βόλτα λοιπόν αποτέλεσε το έναυσμα για το θέμα του τέταρτου και τελευταίου μέρους του αφιερώματος του MommyStyle στα παιδικά ρούχα:

Επιλογές για δώρα που θα λατρέψει η μαμά και το παιδί.

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσω από τη baby συλλογή της Yellowsub που – για να είμαι ειλικρινής – θα μπορούσα να χαζεύω για ώρες!

Στις μικρότερες ηλικίες το βασικό ζήτημα είναι τα μαλακά υφάσματα που δεν δεσμεύουν το παιδί και που δεν το δυσκολεύουν ακόμα και όταν βρίσκεται καθισμένο στο καρότσι για αρκετή ώρα, ενώ οι χαλαρές γραμμές είναι απαραίτητες για τα πρώτα βήματα και το ατελείωτο παιχνίδι.

yellowsub

yellowsub

yellowsub

Η συλλογή της Yellowsub πληροί όλες τις προδιαγραφές και συνδυάζει το fun στοιχείο με όλα όσα πραγματικά εγγυώνται ότι το παιδί θα είναι άνετο και νομίζω πως γι αυτό έχει καταφέρει να αποκτήσει τόσο φανατικό κοινό τόσο σύντομα!

yellowsub

yellowsub

yellowsub

Τα μεγαλύτερα παιδιά τώρα, έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό μια άποψη για το τι τους αρέσει να φοράνε και τι όχι γι αυτό και η επιλογή είναι ίσως πιο δύσκολη. Εκτός από τα υφάσματα λοιπόν που παραμένουν το βασικό ποιοτικό κριτήριο- αξίζει να δώσει κανείς σημασία και στα μοτίβα των ρούχων. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που προσωπικά αγαπώ τη Yellowsub. Τα ρούχα της ξεφεύγουν από τα παιδικά κλισέ και τις μονότονες παραστάσεις και είναι ο ορισμός του cool!

Εδώ θα δεις μερικές επιλογές από τη συλλογή αλλά αν βρεθείς σε κάποιο από τα Yellowsub corners στα πολυκαταστήματα Attica ή σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα βρεις πολλά ακόμα σχέδια για να διαλέξεις. (Τα δικά μου αγαπημένα πάντως είναι  αυτά με τους κάκτους. Αναζήτησέ τα όταν περάσεις από το κατάστημα και θα με θυμηθείς!)

yellowsub

yellowsub

yellowsub

yellowsub

yellowsub(Αν σου αρέσει αυτό το στυλ νομίζω πως αξίζει να αναζητήσεις και αυτό το σχέδιο που διάλεξα κι εγώ για το γιο μου!)

yellowsub

Πώς σου φαίνονται;

..

Μπορεί κάπως έτσι να κλείνει το αφιέρωμά μας στα παιδικά ρούχα αλλά αν έχεις χάσει κάποιο από τα προηγούμενα posts, ιδού τα αντίστοιχα links:

Αφιέρωμα παιδικά ρούχα: Βάφτιση σε νησί

Αφιέρωμα παιδικά ρούχα: Επιλογές για όλες τις ώρες

Αφιέρωμα παιδικά ρούχα: Καλοκαιρινές προσκλήσεις

Και για να προλάβω το επόμενο ερώτημά σου, εδώ είναι το page της Yellowsub στο Facebook και εδώ το επίσημο site της εταιρίας με όλες τις πληροφορίες για τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή “Colorful Neutrals” αλλά και τα σημεία πώλησης.  Εδώ βρίσκεις τη Yellowsub στο Instagram 🙂

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment