Τα παιδικά παπούτσια που παίρνουμε κάθε καλοκαίρι

Από τα πρώτα πράγματα που με απασχόλησαν όταν ο γιος μου ξεκίνησε να περπατάει ήταν το τι παπούτσια να του πάρω για το καλοκαιρι. Στην αρχή φορούσε αθλητικά αλλά με το που άρχισαν οι πρώτες ζέστες η ανάγκη για ανοιχτά παπούτσια έγινε επιτακτική. Και ενώ στην αγορά υπάρχουν άπειρα και πανέμορφα σχέδια σε πέδιλα και καλοκαιρινά παπούτσια, το πρόβλημα που πάντα αντιμετώπιζα ήταν ότι με την πρώτη επίσκεψη στην παιδική χαρά ή με το παιχνίδι στον κήπο τα πεδιλάκια του γεμιζαν χώμα και χρειάζονταν αντικατάσταση πολύ γρήγορα (ή με παίδευαν στο καθάρισμα – και πάλι δεν καθάριζαν τελείως). Ψάχνοντας λύση έπεσα πάνω στα Crocs, τα οποία σνόμπαρα πριν κάνω παιδί (αλλά έχω λατρέψει τώρα!).

Το πρώτο μοντέλο που αγοράσαμε – πέρα από τα κλασικά παντοφλάκια – ήταν αυτά τα πεδιλάκια τα οποία και καταλήξαμε να παίρνουμε τα τελευταία 3 χρόνια κάθε χρόνο.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο μου αρέσει πολύ που ανασηκώνεται στο μπροστά μέρος προστατεύοντας έτσι όσο γίνεται  τα  δάχτυλα (τα βρίσκεις εδώ)

crocs paidika papoutsia

Και αυτοί είναι οι λόγοι που τα έχουμε αγαπήσει:

  • Δεν λερώνονται με το παραμικρό αλλά και όταν λερωθούν (βλ. παιδική χαρά, χώμα, παγωτό κλπ) πλένονται πανεύκολα με νερό και σαπούνι (τα έχω βάλει και στο πλυντήριο κάμποσες φορές)
  • Δεν χαλάνε! Τα τελευταία χρόνια έχουμε αγοράσει τουλάχιστον 10 ζευγάρια Crocs, καλοκαιρινά αλλά και χειμωνιάτικα και στο τέλος της σεζόν έχουν παραμείνει όλα σε άριστη κατάσταση
  • Βολεύουν πολύ το παιδί τόσο στη χρήση όσο και στο βάλε – βγάλε
  • Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το σχολείο μέχρι την παραλία και το κολυμβητήριο
  • Κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα οπότε κάθε φορά έχεις δεκάδες επιλογές για να διαλέξεις (αλλά καλύτερα να βιαστείς γιατί από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου έχω δει ότι στα καταστήματα τα νούμερα τελειώνουν πριν καλά καλά καλοκαιριάσει τελείως!)

.

Εκτός δε από το μοντέλο που σου έδειξα παραπάνω, στην αγορά μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια (ανάμεσά τους και πολλά με αγαπημένους ήρωες όπως ο Μίκυ και η Μίνι, Star Wars  κλπ) αλλά και αυτά:

crocs paidika papoutsiaΤην πρώτη χρονιά που πήραμε Crocs, εκτός από το σχέδιο που είδες παραπάνω είχαμε αγοράσει και αυτό σε μπλε. Η διαφορά του είναι ότι αυτό είναι λίγο πιο “μαζεμένο” και κάνει τη διχρωμία στο λουράκι. Πρακτικά βέβαια νομίζω πως και τα δύο σχέδια είναι εξίσου βολικά οπότε από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. (Τα βρίσκεις και εδώ)

crocs paidika papoutsia(Παιδικά πεδιλάκια Crocs λαχανί)

crocs paidika papoutsia… Ενώ φέτος για πρώτη φορά πήραμε και αυτό το μοντέλο που είναι λίγο πιο κλειστό μπροστά και νομίζω ότι θα βολέψει σε ότι έχει να κάνει με παραλία / παιχνίδι

crocs paidika papoutsia(Τα βρίσκεις και σε ροζ εδώ)

.

Ναι λοιπόν, τα καλοκαιρινά Crocs είναι το δικό μου Mommy μυστικό για το καλοκαίρι αλλά θα περιμένω να ακούσω και τα δικά σας, είτε στα σχόλια είτε στο Facebook! Ποια παπούτσια προτιμάτε για το καλοκαίρι; Τι σας έχει βολέψει περισσότερο;

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment