Γιατί θα διαλέξω τη Yellowsub (και) φέτος

Έχω αναφερθεί τόσες φορές στη Yellowsub που είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Για το τυπικό του πράγματος όμως, θα κάνω μια μικρή εισαγωγή πριν μπω στο θέμα. Η Yellowsub είναι μια νέα, ελληνική εταιρία παιδικών ρούχων (τα ρούχα της σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα) που ξεκίνησε την πορεία της μόλις το 2015 και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει η αγαπημένη μαμάδων και παιδιών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μία από τις μαμάδες που κόλλησαν με τη Yellowsub από την πρώτη στιγμή ήμουν κι εγώ, ενώ στην πορεία παρατήρησα ότι ο ενθουσιασμός μου μεταδόθηκε πολύ εύκολα και στις φίλες μου! Φυσικά, αυτό δεν ήταν τυχαίο. H Yellowsub έχει καταφέρει να μπει πολύ δυναμικά στην αγορά με ρούχα που είναι μεν προσιτά αλλά ταυτόχρονα είναι cool, ευχάριστα, καλαίσθητα και ποιοτικά και το κοινό της είναι ήδη φανατικό.

Και για του λόγου το αληθές, ιδού οι λόγοι για τους οποίους θα διαλέξω τη Yellowsub και φέτος:

  • Ήταν η έκπληξη της περασμένης χρονιάς: Οι μαμάδες είμαστε πολύ αυστηρές με ό,τι αφορά στα παιδιά μας και προσωπικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσα τόσο εύκολα να κολλήσω με μία εταιρία παιδικών ρούχων από την πρώτη στιγμή. Και ενώ ένα χρόνο πριν δεν είχα ακούσει καν το όνομα Yellowsub, από το περασμένο καλοκαίρι και μέχρι και σήμερα η ντουλάπα του γιου μου είναι γεμάτη με τα ρούχα της εταιρίας!

  • Τα έπλυνα άπειρες φορές και είναι ακόμα σαν καινούρια: Όταν έχεις ένα ζωηρό τετράχρονο που θέλει συνέχεια να τρέχει, να σκαρφαλώνει και να παίζει στα χώματα ξέρεις ότι τα ρούχα που φοράει έχουν εκ των πραγμάτων μειωμένο προσδόκημο ζωής. Αλλά παρά τις αντίξοες συνθήκες, τα ρούχα της Yellowsub όχι μόνο έχουν αντέξει το συχνό πλύσιμο (και πλήθος ενισχυτικών πλύσης!) αλλά παραμένουν ακόμα σε άριστη κατάσταση.  Είναι μάλιστα από τις σπάνιες περιπτώσεις που τελειώνει η σεζόν και τα ρούχα του γιου μου είναι σε τόσο καλή κατάσταση ώστε να μπορούν να περάσουν πια σε φίλες με μικρότερα παιδάκια.
  • Η νεα συλλογή είναι ό,τι έψαχνα (αλλά δεν έβρισκα πουθενά): Η Yellowsub κατάφερε να κλείσει το κενό που υπήρχε στην αγορά των παιδικών ρούχων προσφέροντας επιλογές που είναι age appropriate αλλά παραμένουν καλαίσθητες, επίκαιρες και μακριά από τα κλισέ και τις υπερβολές που χαρακτηρίζουν το εν λόγω κομμάτι της αγοράς. Η νέα συλλογή δε, με τίτλο “Colorful Neutrals” είναι -απλά- μοναδική!

  • Οι τιμές παραμένουν προσγειωμένες και προσιτές: Δεν υπάρχει φορά που να έχω πιάσει το καρτελάκι στα ρούχα της Yellowsub για να δω την τιμή και να μην έχω χαρεί! Ενώ στην αγορά οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά είναι μάλλον τσιμπημένο στην τιμή, η Yellowsub κρατάει υψηλά standards και λογικές τιμές.

  • Πρόκειται για ελληνική εταιρία με 2 φανταστικά κορίτσια στο “πηδάλιο”: Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω νέες γυναίκες να κυνηγούν με πάθος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και η Αγγελική και η Ήρα Κοκκώνη είναι ο ορισμός του girlpower αλλά και η απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά, η καλή αισθητική και η αφοσίωση στους στόχους σου μπορεί να έχει (μόνο) εντυπωσιακά αποτελέσματα!

—–

Πάντως, μέχρι να επανέλθω στη με περισσότερες φωτογραφίες από τη συλλογή “Colorful Neutrals” (που εννοείται ότι θα το κάνω!) εσύ μπορείς να βρεις εδώ το page της Yellowsub στο Facebook και εδώ το επίσημο site της εταιρίας με όλες τις πληροφορίες για τη συλλογή αλλά και τα σημεία πώλησης.

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment