Πρωινό ξύπνημα με Nutella

Με κίνδυνο να φανώ γραφική θα ξεκινήσω αυτό το post αναπολώντας την εποχή που ξυπνούσα το πρωί με κέφι ακόμα και αν το προηγούμενο βράδυ είχα κοιμηθεί μόλις λίγες ώρες. Για χρόνια πεταγόμουν από το κρεββάτι με το πρώτο φως του ήλιου και έκανα ένα σωρό πράγματα πριν καλά – καλά ξεκινήσει η μέρα! Και παρόλο που το concept μου φαίνεται ακόμη και τώρα ιδιαίτερα δελεαστικό (η ησυχία τα πρωινά δεν συγκρίνεται με τίποτα!) οφείλω να ομολογήσω ότι όσο και αν προσπαθώ, ουκ ολίγες μέρες της εβδομάδας το snooze δουλεύει υπερωρίες και χρειάζομαι κάμποση ώρα μέχρι να ανακτήσω την ικανότητά μου για οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας.

Έχω (και επίσημα πλέον!) μετατραπεί σε “Morning Grumpy”!

——–

Αν αυτό το screenshot σου φαίνεται οικείο τότε μάλλον πρέπει να διαβάσεις παρακάτω!

Αυτές όμως τις μέρες έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα προσπαθώ να μην με αποπαίρνω και να μην γεμίζω τύψεις για την έλλειψη ενέργειας αλλά ότι -αντιθέτως- θα μου χαρίζω μια μικρή απόλαυση για να αναπτερώνεται το ηθικό μου και να επανέρχεται το κέφι μου. Και όπου “απόλαυση” βλ. Nutella!

Το κόλπο -προς το παρόν τουλάχιστον- πιάνει!

Κακά τα ψεμάτα, όπως συμβαίνει και σε κάθε εργαζόμενη μητέρα, ο χρόνος που έχω για να αφιερώνω στον εαυτό μου σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι τόσο λίγος που το να καθίσω μια στο τόσο με ησυχία στο τραπέζι και να φάω μια φέτα ψωμί με Nutella μου φαίνεται απερίγραπτη πολυτέλεια. Τα λίγα αυτά λεπτά αρκούν για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, να οργανώσω τις σκέψεις μου για τη μέρα και να ξεκινήσω τα καθημερινά τρεξίματα με ενέργεια και καλή διάθεση!

Τόσο η διαδικασία της προετοιμασίας του πρωινού όσο και το γεγονός ότι έστω και μια στο τόσο έχω τη δυνατότητα να το απολαύσω με ησυχία είναι ό,τι πρέπει για να κάνω “restart” και να ξεκινήσω τη μέρα μου με τον πιο γλυκό τρόπο!

Τελικά είναι γεγονός ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και οι μικρές απολαύσεις αρκούν για να σου φτιάξουν τη μέρα!

Διάβασε ακόμα:

3 Comments

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ May 14, 2017 at 7:34 pm

  η nutela σιγουρα δίνει ενέργια!!!

  Reply
 • Ευαγγελία Καστώρη May 26, 2017 at 6:26 am

  Nutella. .Το καλύτερο ξύπνημα. ..

  Reply
 • Ριακι May 28, 2017 at 12:42 pm

  Nutella . Oti kalutero meta to ksupnima…!!!!

  Reply

Leave a Comment