Μικρές, καθημερινές (πρωινές) στιγμές με Nutella!

Πλησιάζουν τα γενέθλια του γιου μου και είναι νομίζω η πρώτη φορά που συνειδητοποιώ ότι μεγαλώνει. Και όσο τα αστεία λάθη μειώνονται και οι λέξεις καθαρίζουν τόσο πιο πολύ καταλαβαίνω ότι ο μικρούλης μου δεν θα είναι τόσο μικρούλης για πολύ ακόμα. Η επόμενη “φάση” έχει ξεκινήσει και παρόλο που ανυπομονώ για όλα τα ωραία που φέρνει, τόσο εύχομαι ο γιος μου να μη χάσει τον ενθουσιασμό του ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

Και μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά η αφορμή για όλες αυτές τις σκέψεις δεν ήταν άλλη από μια φέτα ψωμί με Nutella!

nutella-proino

Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες ζηλεύω πολύ τα παιδιά και την ικανότητά τους να ενθουσιάζονται αληθινά ακόμα και με την πιο μικρή λεπτομέρεια. Μία αγαπημένη γεύση είναι ικανή να τους φτιάξει τη μέρα, να τα γεμίσει χαρά και να τα κάνει να εκφράσουν την ικανοποίησή τους με τον πλέον εκδηλωτικό τρόπο!

mommystyle

Ένα παιδάκι μπορεί τόσο εύκολα να περάσει από το “δεν-θέλω-να-ξυπνήσω” στο πιο ενθουσιώδες “καλημέρα μανούλα” αρκεί να φέρει στο μυαλό του κάτι που αγαπά (στο σπίτι μας, η λέξη “Nutella” ισοδυναμεί με το πιο αποτελεσματικό ξυπνητήρι!) και εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι χαίρομαι διπλά με τον ενθουσιασμό του γιου μου.

img_4077-copy

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο γρήγοροι για όλους μας και θέλω κάθε στιγμή που είμαστε μαζί να είναι μοναδική και ο χρόνος που περνάμε να είναι ποιοτικός. Το χαρούμενο ξύπνημα είναι εγγύηση για μια χαρούμενη μέρα!

img_3972

Μιλώντας, δε, για ποιοτικό χρόνο, αν ψάχνεις θέματα για συζήτηση που θα κάνουν το πρωινό ακόμα πιο διασκεδαστικό (για τα μεγαλύτερα παιδάκια μπορείς να το κάνεις σαν παιχνίδι ερωταπαντήσεων) ιδού μερικά fun facts για τη Nutella που κατά πάσα πιθανότητα θα ενθουσιάσουν το παιδάκι σου.

img_4083

Εγώ το δοκίμασα με λαμπρά αποτελέσματα!

  • Η ποσότητα της Nutella που παράγεται κάθε χρόνο αρκεί για να κάνει τον κύκλο της Γης 1.8 φορές.
  • Αν χρησιμοποιούσαμε τη Nutella που παράγεται κάθε χρόνο σαν πηλό, θα  μπορούσαμε να χτίσουμε το Big Ben… 22.000 φορές!
  • Η ποσότητα της Nutella που παράγεται κάθε χρόνο ζυγίζει όσο το Empire State Building
  • Για να καλυφθεί η περιφέρεια του Κολοσσαίου χρειάζονται 41.923 φουντούκια, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 0.0001% των φουντουκιών που χρησιμοποιούνται στα βάζα της Nutella που παράγονται κάθε χρόνο!

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment