STOKKE® FLEXI BATH®

Το παιδικό μπανάκι είναι το προϊόν για το οποίο γκρινιάζουν πιο συχνά οι νέες μαμάδες και αν κι εσύ είχες ή έχεις την κλασική – ογκώδη εκδοχή του μάλλον θα ενστερνίζεσαι απόλυτα αυτή την αντίδραση. Μία από αυτές τις μαμάδες ήμουν κι εγώ γι αυτό και από τη στιγμή που γνώρισα το Flexi Bath® της Stokke® το έχω βάλει σκοπό να το συστήσω σε όσες περισσότερες φίλες μπορώ!

stokke-flexibath-3

Θα αρχίσω με τα “τεχνικά” χαρακτηριστικά που ενδιαφέρουν πάντα για την επιλογή ενός προϊόντος (αλλά έχει και συνέχεια το post – τη δική μου εμπειρία με το Flexi Bath® – ακόμα και τώρα που ο Γιώργος έχει περάσει στην επόμενη φάση)

Αυτό που πρέπει να ξέρεις κατ’ αρχήν είναι ότι το Flexi Bath® μπορεί να εξυπηρετήσει από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και τα 4 έτη. Ειδικά για τα νεογέννητα διατίθεται έξτρα βάση που προσφέρει παραπάνω υποστήριξη και μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά – ανάλογα με τις ανάγκες σου.

stokke-flexibath-2

Το εμφανέστερο προτέρημά του Flexi Bath® είναι το ελάχιστο βάρος του και η ευελιξία που προσφέρει. Χάρη στον εργονομικό του σχεδιασμό, το Flexi Bath® διπλώνει πανεύκολα για να μπορείς να το αποθηκεύσεις οπουδήποτε, ενώ δεν γίνεται να παραλείψουμε την αντιολισθητική βάση της μπανιέρας αλλά και τo πολύ εύκολο σύστημα για το άδειασμα του νερού. Στα πολύ βασικά “συν” να προστεθεί και το γεγονός ότι το πώμα που κρατά ή απομακρύνει το νερό είναι διαθέσιμο και αυτόνομα ως ανταλλακτικό ώστε να είσαι σίγουρη ότι αν τυχόν χαθεί δεν θα αχρηστευτεί όλο το μπανάκι.

stokke-flexibath-1

Υποσχέθηκα όμως και τη δική μου εμπειρία με το Flexi Bath® οπότε ιδού οι 3 περιπτώσεις που ανακάλυψα εκ των υστέρων ότι μπορεί να φανεί σωτήριο:

stokke-flexibath-5

  • Στις Διακοπές: Ακριβώς επειδή διπλώνει και πιάνει ελάχιστο χώρο, το Flexi Bath® είναι ιδανικό για τις διακοπές και τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Το καλοκαίρι μπορείς να το έχεις μαζί σου ακόμα και στην παραλία ώστε να το γεμίζεις με νερό και το παιδάκι σου να μην χρειάζεται να απομακρύνεται και να μπορεί να παίζει δίπλα σου, ενώ εγώ το έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον και στα διάφορα ξενοδοχεία. Πάντα έχω την ανησυχία ότι ο Γιώργος μπορεί να γλιστρήσει στη μπανιέρα, οπότε προτιμώ να τον κάνω μπάνιο (ακόμα και ντους!) στο Flexi Bath® που ξέρω ότι έχει αντιολισθητική βάση για μεγαλύτερη ασφάλεια.

stokke-flexibath-4

(Αν πάντως κάποια από τις φίλες σου γέννησε πρόσφατα ή θα γεννήσει σύντομα το Flexi Bath® μαζί με μία Stokke® πετσετούλα είναι νομίζω ένα δώρο που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!)

  • Στο παιχνίδι: Η χρήση του Flexi Bath® δεν χρειάζεται να σταματά στο μπάνιο (και εκεί είναι που προσωπικά το λάτρεψα ακόμη περισσότερο)! Το καλοκαίρι ας πούμε, που όλα τα παιδάκια λατρεύουν να παίζουν με το νερό μια ωραία λύση είναι να το γεμίζεις και να το βγάζεις στον κήπο ή το μπαλκόνι για να παίξουν, ενώ αν έχεις το Flexi Bath® και το παιδί σου περνά τη φάση της “μαγικής άμμου” (που είναι μόδα τώρα τελευταία) πίστεψέ με δεν θα βρεις καλύτερη λύση από το να το χρησιμοποιήσεις για να παίζει εκεί μέσα!

stokke-flexibath-6

Από τη στιγμή που ο γιος μου άκουσε την ιστορία του Νώε, το Flexi Bath® τελεί χρέη Άρκτου στο καθημερινό παιχνίδι!

  • Στο μέλλον: Σε κάθε περίπτωση, αν είσαι σε φάση αναζήτησης για ένα παιδικό μπανάκι και σου αρέσει να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και να κάνεις έξυπνες αγορές, αξίζει να έχεις υπ’ όψιν σου ότι ακόμα και όταν το παιδάκι σου μεγαλώσει πολύ και δεν το χρειάζεσαι πλέον, το Flexi Bath® συνεχίζει να είναι μια πρώτης τάξεως portable λεκάνη η οποία μπορεί να αποθηκευτεί πολύ εύκολα και να χρησιμοποιηθεί για κάθε ανάγκη!

_____________________________________

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Stokke® μπορείς να κάνεις like στην επίσημη σελίδα στο Facebook “Stokke Greece” αλλά και να επισκεφτείς το επίσημο ελληνικό Stokke® eshop.

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment