Μια όμορφη έκπληξη από το femfresh!

Βασισμένο στη φιλοσοφία ότι κάθε μέρος του σώματός μας χρειάζεται ειδική περιποίηση, το femfresh, που μας έρχεται κατευθειαν από την Αγγλία, είναι μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής. Το γνώρισα πρόσφατα χάρη στην όμορφη έκπληξη που μου επεφύλαξε και την οποία δεν μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σου!

Ιδού λοιπόν τι συνέβη όταν το international μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης με βρήκε για να μου παραδώσει ιδιοχείρως το soothing wash της femfresh:

Αν μέχρι τώρα ήσουν σκεπτική για το κατά πόσο έχει αξία να αναζητήσεις αντίστοιχα προϊόντα (και το λέω εγώ που άργησα να καταλάβω τη σημασία τους) υπάρχει μία ερώτηση που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη: “Θα χρησιμοποιούσες σαμπουάν για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου”;

Δε νομίζω! (Ή τέλος πάντων αν το έκανες κάτι μου λέει ότι θα το μετάνιωνες σύντομα!)

femfresh-mommystyle

Δεν είμαι ειδική σε αυτά τα θέματα αλλά απ ό,τι διαβάζω, η όλη φιλοσοφία του femfresh βασίζεται στο ουδέτερο pH. Και πριν σκεφτείς ότι υπάρχουν πολλά αφρόλουτρα με αντίστοιχη επισήμανση, το στοιχείο κλειδί της υπόθεσης εδώ είναι ότι το pH της ευαίσθητης περιοχής είναι χαμηλότερο από αυτό του υπολοιπου σώματος και άρα χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση!

Αν δε, λόγω δουλειάς περνάς αρκετές ώρες εκτός σπιτιού νομίζω ότι θα λατρέψεις και τα ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου.

Αξίζει να το ψάξεις!

___________________________

Info:

Εδώ θα βρεις το femfresh στο Instagram

Τα προϊόντα femfresh είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Hondos Center

 

Διάβασε ακόμα: