Το ΝΟΥΝΟΥ σε πάει σινεμά!

Ως fan του σινεμά η ίδια ανυπομονούσα όσο δεν φαντάζεσαι για τη στιγμή που θα μπορούσα να παίρνω το γιο μου και να πηγαίνουμε παρέα να βλέπουμε ταινίες τρώγοντας ποπ-κορν! Τώρα λοιπόν που η ηλικία του το επιτρέπει φροντίζω να ενημερώνομαι ανελλιπώς για κάθε νέα ταινία που προβάλλεται και έχω γίνει πλέον… ειδική! Με αυτό ως δεδομένο δεν γινόταν σε καμία περίπτωση να λείπει από το blog η έκπληξη που επιφυλάσσει το ΝΟΥΝΟΥ σε όσους αγοράσουν τις ειδικές πολυσυσκευασίες NOYNOY πλήρες, NOYNOY light και ΝΟΥΝΟΥ Kid. Η έκπληξη δεν είναι άλλη από ένα δωρεάν εισιτήριο για τις τελευταίες παιδικές ταινίες, για την απόκτηση του οποίου μάλιστα δεν απαιτείται τίποτε άλλο από την αγορά της πολυσυσκευασίας.

Η διαδικασία είναι απλή: Με την αγορά κάθε ειδικής εξάδας NOYNOY πλήρες, NOYNOY light και ΝΟΥΝΟΥ Kid κερδίζεις άμεσα ένα  δωρεάν εισιτήριο για επιλεγμένες οικογενειακές ταινίες σε 2D προβολή στους κινηματογράφους ODEON και STER κάθε Παρασκευή. Στο site της NOYNOY μπορείς να βρεις όλες τις πληροφορίες και τους όρους της ενέργειας ενώ αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για τις ταινίες των ημερών, ιδού:

balarina-efevretis

get-squirelly

trolls

Η προσφορά αυτή του ΝΟΥΝΟΥ με ενθουσίασε και ο λόγος βρίσκεται νομίζω στην ποιοτική αξία του δώρου. Πάει καιρός που αποφάσισαμε ως οικογένεια  να επενδύουμε περισσότερο στις εξόδους μας και να προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μένουμε στο σπίτι τα Παρασκευοσαββατοκύριακα, μιας και λίγο οι δουλειές που έχουν μείνει και σε γεμίζουν τύψεις, λίγο το τηλέφωνο που θα χτυπήσει, λίγο που ο μικρός θα βαρεθεί και θα κολλήσει στην τηλεόραση, τελικά καταλήγουμε πάλι να κάνει ο καθένας τα δικά του.

nou-nou

Η επίσκεψη στον κινηματογράφο από την άλλη είναι για μας αγαπημένη συνήθεια αλλά και μια πολύ ωραία ευκαιρία για έξοδο και για μάθηση είτε είμαστε οι 3 μας, είτε πηγαίνουμε παρέα με τους φίλους του Γιώργου. Σε γενικές γραμμές, η δική μας διαδικασία για τον κινηματογράφο ξεκινάει με την υπενθύμιση των κανόνων του σινεμά. “Να μην ξεχάσουμε τον κανόνα που λέει ότι στο σινεμά δεν σηκωνόμαστε από τη θέση μας και μιλάμε πάντα πολύ σιγά για να μην ενοχλούμε τα άλλα παιδάκια” λέει πάντα ο γιος μου με σοβαρό ύφος (λες και πρόκειται να το τηρήσει!) όταν ετοιμαζόμαστε για ταινία και εγώ προσπαθώ να συγκρατήσω τα γέλια μου! Στην ουρά για τα ποπ-κόρν συζητάμε για τα πάντα από το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ευγενικοί όταν παραγγέλνουμε κάτι μέχρι τα νέα του από το σχολείο ενώ μετά το τέλος της εκάστοτε ταινίας, αυτό που με κάνει πάντα να χαμογελώ είναι όταν συνειδητοποιώ πόσο πολλά  πράγματα μαθαίνει. Ατάκες όπως “όπως μάθαμε και από την ταινία μας ειναι πολύ ωραίο να βοηθάμε τους άλλους” απλά δεν τις χορταίνω ενώ εντυπωσιάζομαι με το γεγονός ότι ακόμα και από αυτή την ηλικία με λίγη κουβέντα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συλλάβουν και τα  πιο βαθιά νοήματα που κρύβονται πίσω από την πλοκή. Περιττό δε να πω ότι οι παιδικές ταινίες είναι τόσο ωραίες που οι μεγάλοι όχι μόνο δεν βαριόμαστε αλλά το απολαμβάνουμε εξίσου!

nounoucinema2

Και επειδή η προσφορά του ΝΟΥΝΟΥ σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα κουπόνια σε κάθε επίσκεψή σου στον κινηματογράφο (καλή ευκαιρία να στοκάρεις γάλα!) στο site της NOYNOY θα βρεις πολλούς τρόπους να το αξιοποιήσεις πέρα από τα συνηθισμένα! Να σημειωθεί ότι το κοκκινσιστό με πουρέ είναι όνειρο (και ιδανικό για την εποχή!), ενώ εκτός από τις συνταγές, στο site θα βρεις και μερικά πολύ ενδιαφέροντα tips για τη σωστή χρήση του γάλακτος στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

nounoucinema1

Καλή διασκέδαση!

______________________

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ βρίσκεις την επίσημη σελίδα της NOYNOY στο Facebook

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment