Mommy Life με τη Stokke®!

Ειδικά για τον παιδικό εξοπλισμό δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια.  Τo κάθε παιδί είναι διαφορετικό και πραγματικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιη ότι η δική σου “ανακάλυψη” θα είναι η ιδανική για όλους. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό η κάθε μαμά να μοιράζεται τις εμπειρίες της για να βοηθά και τις υπόλοιπες στην επιλογή τους.

Κάπως έτσι, θα επανέλθω σήμερα σε μια εταιρία που αγαπώ πολύ και σε 2 προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει όσο τίποτε άλλο, για να σου μεταφέρω την εμπειρία μου από την πλευρά του γονιού που τα έχει αξιοποιήσει για πολύ καιρό (και συνεχίζει να μην τα βαριέται ούτε στιγμή.) Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Stokke® Xplory®:

Η ιστορία αγάπης μου με το Χplory® ξεκίνησε λίγο πριν γυρίσουμε αυτό το βίντεο στα πλαίσια της καμπάνιας “StokkeOnTheGo”

…. και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.  Ήταν  το πρώτο καρότσι που ο Γιωργος πραγματικά απήλαυσε και τον καρότσι που κάνουμε μαζί τις πιο ωραίες βόλτες.  Και ενώ το ξεχώρισα για το κομψό του design, το λάτρεψα γιατί έδωσε άλλο νόημα στη βόλτα μας. Βλέπεις, ενώ με τα κοινά καρότσια η μαμά και το παιδί είναι κατά κάποιο τρόπο απομονωμένοι, με το Xplory®, χάρη στο ύψος και τη φορά του καθίσματος έχεις τη δυνατότητα να έχεις επικοινωνία με το παιδί καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας, και να απολαμβάνετε κάθε λεπτό μαζί.

Ενώ δε για τα μωράκια αυτού του είδους η επαφή είναι σημαντική για να  νιώθουν την παρουσία του γονιού, όσο μεγαλώνουν και αρχίζουν να μιλάνε, η βόλτα γίνεται πολύ διασκεδαστική! Με το Γιώργο μας αρέσει να παίζουμε συνέχεια το παιχνίδι “που απαγορεύεται να απαντήσεις με ναι και όχι” ενώ τώρα που βραδιάζει πιο νωρίς βλέπουμε αν μας ακολουθεί το φεγγάρι και μετράμε τα αστέρια!

stokke-xplory-mommystyleΣτις φωτογραφίες μου βλέπεις τα διάφορα style kits (που μπορείς να αλλάζεις πολύ εύκολα και να καθαρίζεις ακόμη ευκολότερα) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μόνο μέρες πριν η Stokke® παρουσίασε την τελευταία έκδοση του Xplory® με τους νέους τροχούς που αξίζει να αναζητήσεις στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα αν είσαι σε φάση έρευνας αγοράς.

Stokke® Tripp Trapp®:

Το δεύτερο προϊόν της Stokke® που συστήνω σε κάθε φίλη μαμά είναι η καρέκλα Tripp Trapp®.

Στην Ελλάδα έχουμε γνωρίσει τη Stokke® με αφορμή τα καρότσια της, αλλά η αλήθεια είναι ότι το 1932 που η εταιρία γεννήθηκε στο Ålesund της Νορβηγίας, δεν κατασκεύαζε παιδικά προϊόντα αλλά έπιπλα για ενήλικες. Η Tripp Trapp® που σχεδιάστηκε το 1972 από τον Peter Opsvik ήταν το πρώτο παιδικό αντικείμενο της Stokke® το οποίο και εισήγαγε τη φιλοσοφία της εταιρίας ότι τα παιδικά αξεσουάρ πρέπει να μεγαλώνουν μαζί με το παιδί ενώ ακόμα και τώρα που η Stokke® γιορτάζει την κατασκευή της 10.000.000ής καρέκλας Tripp Trapp®, παραμένει iconic και απόλυτα επίκαιρη ταυτόχρονα.

stokke-tripp-trapp

Και για του λόγου το αληθές, ιδού οι δύο Tripp Trapp® που έχουμε στο σαλόνι μας. Τα απογεύματα ο Γιώργος κάθεται με τους φίλους του και τρώνε (χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος της η καρέκλα ταιριάζει σε κάθε τραπέζι ενώ η πλάτη της Tripp Trapp® ακολουθεί τη σπονδυλική στήλη του παιδιού και το τοποθετεί σε μια ξεκούραστη, κάθετη στάση, ιδανική για καλή κυκλοφορία και σωστή πέψη), ενώ κι εγώ λατρεύω να κάθομαι σε αυτή (γιατί ναι, η Tripp Trapp® μπορεί να υποστηρίξει και ενήλικες έως και 85 κιλά.)

Eκτός αυτού, κόντρα στην άποψη ότι τα παιδικά αντικείμενα είναι, κακά τα ψέμματα, συχνά κακόγουστα, η Tripp Trapp® είναι μια καρέκλα με λιτό σχεδιασμό που μπορεί να δέσει απόλυτα με κάθε χώρο του σπιτιού από το παιδικό δωμάτιο μέχρι και την τραπεζαρία. Περιττό δε να πω, ότι οι λάτρεις του design σίγουρα θα ξετρελαθούν με τη συλλεκτική έκδοση της καρέκλας, με την υπογραφή του σχεδιαστή και τις ξεχωριστές λεπτομέρειες.

tripp-trapp-sillektiki-stokke

tripp-trapp-sillektiki-stokke-1

Πώς σου φαίνονται;

Μην ξεχνάς ότι αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Stokke® εδώ βρίσκεις το επίσημο ελληνικό page της Stokke® στο Facebook, ενώ εννοείται ότι μπορείς να μου στείλεις την ερώτησή σου και στα σχόλια αυτού του post 🙂

Το επίσημο site της Stokke® είναι το Stokke.com ενώ μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά και στις μοναδικές Stokke® Stories, τις ιστορίες δηλαδή πίσω από κάθε προϊόν της Stokke®!

 

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment