Νομίζω ότι βρήκα το πιο πρακτικό καρότσι! (hint: κλείνει με το ένα χέρι και γίνεται σαν τσάντα!)

Θα με πιστεύατε αν σας έλεγα αυτό το καρότσι κλείνει με το ένα χέρι και γίνεται μικρό σαν τσάντα; Αν σας έλεγα ότι είναι πανάλαφρο αλλά δεν στερείται άνεσης; Αν σας έλεγα ότι η θέση μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 επίπεδα και είναι κατάλληλη από τη γέννηση;

Ανυπομονούσα να μοιραστώ τις λεπτομέρειες για το Miinimo της Chicco από την πρώτη στιγμή που το ανακάλυψα και αυτό γιατί είναι μια τέλεια αξιόπιστη, value for money επιλογή είτε αναζητάς ένα καρότσι για συμπληρωματική χρήση (εγώ το βρήκα ψάχνοντας για ένα ελαφρύτερο καρότσι που να μπορώ εύκολα να έχω μαζί μου πάντα και να αξιοποιώ στις εκδρομές που η οικονομία χώρου είναι βασικό ζήτημα) είτε ψάχνεις για το πρώτο σας καρότσι – μιας και είναι εγκεκριμένο για χρήση από τη γέννηση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει φωτογραφία που να περιγράφει καλύτερα την καθημερινότητά μου: Ο Γιώργος περνάει τη φάση του μάστορα και κουβαλάει πάντα μαζί του τα εργαλεία του (και το tablet στο οποίο παίζει -μάντεψε!- το μάστορα), η Μαρίζα μπουσουλάει και σκαρφαλώνει πα-ντού, εγώ μονίμως την κυνηγάω και τελικά καταλήγω να κουβαλάω παιδιά, καρότσια, τσάντες (και να φτάνω σπίτι έχοντας χάσει -τουλάχιστον- ένα πράγμα, συνήθως τα γυαλιά μου)!

Στο site της Chicco υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν αλλά για τις ανάγκες του post ξεχώρισα μερικά χαρακτηριστικά του Miinimo που νομίζω πως αξίζει να σημειωθούν:

♥  Κλείνει με το ένα χέρι χωρίς να χρειάζεται να βγει η μπάρα προστασίας και παίρνει compact μορφή (οι διαστάσεις του στην κλειστή μορφή είναι 51× 24 × 48 cm). Όταν είναι κλειστό δε, σου δίνει την επιλογή είτε να το περάσεις στον ώμο σου από το ειδικό χερούλι (στο οποίο μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος), είτε να το αποθηκεύσεις στην ειδική τσάντα μεταφοράς.

♥ Η πλάτη μπορεί να υποστηρίξει 4 θέσεις και το υποπόδιο προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης.

♥ Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και λιτός, κυκλοφορεί σε 4 χρωματικές εκδοχές (μαύρο, γκρι, κόκκινο, γαλάζιο), το κάθισμα και τα ζωνάκια έχουν μαλακή επένδυση, το σκίαστρο έχει τη δυνατότητα επέκτασης ανάλογα με τις ανάγκες και το ενιαίο χερούλι διευκολύνει ιδιαίτερα στα καθημερινά τρεξίματα.

♥  Το Miinimo διαθέτει καλάθι κάτω από το κάθισμα ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει και το πλαστικό προστατευτικό για τη βροχή που είναι απαραίτητο ειδικά το Φθινόπωρο.

Εμείς το έχουμε βολευτεί πολύ και το έχω ήδη προτείνει στις φίλες μου που περιμένουν παιδάκια! Θα σας παρότρυνα όμως, αν σας φαίνεται ενδιαφέρον και αν είστε σε φάση αξιολόγησης για την αγορά νέου καροτσιού να βάλετε στο πρόγραμμα να το γνωρίσετε από κοντά γιατί ειλικρινά νομίζω ότι αν δεν το δείτε in action δεν μπορείτε να καταλάβετε ΠΟΣΟ εντυπωσιακό είναι! Εν τω μεταξύ αυτό το video μπορεί να σας δώσει μια ιδέα:

Για περισσότερα ρίξ’τε μια ματιά στο επίσημο site της Chicco ή στο αντίστοιχο Facebook Page

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment