Τα παιδικά χειροποίητα “I am a Unicorn” (που με έχουν ενθουσιάσει)

Ξέρετε πόσο μου αρέσει να ανακαλύπτω καινούρια brands και ξέρω πόσο σας αρέσει να διαβάζετε γι αυτά γι αυτό και θα περάσω στο σημερινό μας θέμα χωρίς περιττές εισαγωγές. Τα χειροποίητα “I am a Unicorn” με έχουν ενθουσιάσει και ελπίζω ότι θα αρέσουν και σε εσάς εξίσου!

Το παιδικό χαλάκι δραστηριοτήτων με τις 2 όψεις πάει μαζί μας παντού τώρα τελευταία!

 

Custom χειροποίητες θήκες για τα παιδικά βιβλιάρια υγείας (που γίνονται πάντα το κέντρο της συζήτησης στην αίθουσα αναμονής στον παιδίατρο)! Τέλεια εναλλακτική και για δώρο νεογέννητου!

 

Η μαλακή κουβερτούλα 2 όψεων και το μπλε μαξιλάρι – αστέρι είναι τα αγαπημένα του Γιώργου!

 

…και αυτή είναι η αγαπημένη κουβέρτα της Μαρίζας!

Η Φαίη, το μυαλό και το “χέρι” πίσω από τα “I am a Unicorn” βάζει τη φαντασία και το καλό της γούστο και δημιουργεί χαριτωμένα, καλοφτιαγμένα και πρωτότυπα παιδικά μικροαντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο (και όχι μόνο) όπως μαξιλαράκια, κουβέρτες, κουκλάκια αλλά και τις τέλειες θήκες για τα βιβλιάρια των παιδιών που τελευταία οι μαμάδες αναζητούν πολύ. Εκτός αυτών, η Φαίη – όντας γραφίστρια – μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία προσκλήσεων για βαφτίσεις και εορτασμούς αλλά και να επιμεληθεί το θέμα του πάρτυ δημιουργώντας custom μικρά δωράκια για τις μπομπονιέρες ή τα καλεσμένα παιδάκια.

Για να σας δώσω μια πρώτη ιδέα ξεχώρισα μερικά από τα πιο αγαπημένα μου I’m a Unicorn στιγμιότυπα από το Instagram και θα σας αφήσω να “χαζέψετε” όλα τα ωραία που φτιάνει η Φαίη αλλά αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με DM στο Instagram ή το Facebook.

 

Custom gift bags για παιδικό πάρτυ

Α! και αν έχετε κάποια φιλενάδα που γεννάει σύντομα για δείτε και αυτή την πρόταση (ή ρωτήστε τη Φαίη για ιδέες δώρων!)

Εδώ βρίσκετε τα I’m a Unicorn στο Instagram & εδώ στο Facebook

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment