Διαγωνισμός Nutella! Κέρδισε ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για το παιδάκι σου και προϊόντα Nutella!

Το σημερινό post παρακαλώ να καταχωρηθεί στην κατηγορία “αδικίες της ζωής”. Βλέπετε ο γιος μου – 5 ετών – μόλις απέκτησε το ολοδικό του τραγούδι από τη Nutella. Κι εγώ – που τόσα χρόνια την καταναλώνω με ευλάβεια… τίποτα!

Εντάξει, αστειεύομαι (ή και όχι) αλλά το νόημα είναι το εξής:

Αν αγαπάτε τη Nutella όσο εμείς και θέλετε κι εσείς η φοβερή ομάδα που έγραψε το τραγούδι του Γιώργου να γράψει ένα αντίστοιχο ειδικά για το δικό σας παιδάκι δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας στον ολοκαίνουριο διαγωνισμό μας που μόλις ανέβηκε στο Instagram. Εννοείται δε, ότι η τυχερή μαμά ή ο τυχερός μπαμπάς που θα κερδίσει θα πάρει δώρο και προϊόντα Nutella γιατί είπαμε… αδυναμίες είναι αυτές!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αρκεί να αφήσετε το σχόλιό σας σε αυτό το post και να μας πείτε τη δική σας αγαπημένη πρωινή οικογενειακή συνήθεια.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 25/3 και ολοκληρώνεται στις 30/3.

Με την αποστολή του comment σας δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού που προκηρύσσει η FERRERO INTERNATIONAL S.A. Greece ΜΟΝ.Ε.Π.Ε., οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο http:// www.facebook.com./NutellaGreece και συναινείτε με τα αναφερόμενα σε αυτούς.

Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment