Το πρώτο μου γούρι για το 2018!

Με το σημερινό post λέω να εγκαινιάσω μια σειρά από Gift Guides που θα ανεβαίνουν στο blog μέχρι τα Χριστούγεννα (γι αυτό να μου πείτε τι θα θέλατε να διαβάσετε ώστε να έχω χρόνο να ψάξω για ιδέες!) και ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το πρώτο γούρι που κατέφθασε για το 2018!

Όσες με ακολουθείτε στο Instagram έχετε ήδη πάρει μια μικρή γεύση και ήρθε η ώρα να δείτε περισσότερα:

 

Το γούρι μου φέρει την υπογραφή της Ελένης Χελιώτου (που φτιάχνει και αυτές τις τσάντες) και είναι κατασκευασμένο από μαύρο, gloss Plexiglas® με το “2018” σε χρυσό τύπωμα. Ταιριάζει με όλα, φοριέται εύκολα ΚΑΙ είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για φίλες ή για τις δασκάλες των παιδιών. Εγώ φοράω το δικό μου συνεχώς και δεν βλέπω να το βγάζω από πάνω μου για πολύ καιρό ακόμα!

Την υπογραφή της Ελένης Χελιώτου όμως φέρει και το βραχιόλι με το όνομά μου που βλέπεις στη φωτογραφία. Μάλιστα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία με το χάραγμα της επιλογής σου σε γυναικείο και αντρικό σχέδιο, με Swarovski ή χωρίς (επίσης τέλεια για ένα πιο προσωπικό δώρο!) και με επιλογή χρυσού, ασημένιου, μαύρου ματ ή μαύρου gloss Plexiglas®.

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις επιλογές αλλά και να επικοινωνήσεις με τη δημιουργό για περισσότερες λεπτομέρειες 🙂

Πώς σου φαίνονται;

Διάβασε ακόμα:

No Comments

Leave a Comment